Zvon: Jailbreak si unlock de la geohot

9

Luati cu titlul de zvon ABSOLUT tot ce veti citi in acest articol deoarece e vorba de informatii neconfirmate care vor ajunge in curand pe internet pe toate site-urile de profil. Veence, un apropiat al persoanelor care dezvolta solutii de jailbreak a publicat ceea ce sustine el a fi un interviu cu geohot. In acest interviu “geohot” sustine ca are o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.3 beta 1 dar si o solutie de unlock pentru toate terminalele iPhone. Solutia de unlock ar putea fi numita limesn0w insa va rog sa luati totul cu titlul de zvon deoarece informatiile nu pot fi confirmate sub nici o forma deocamdata.

Informatiile nu sunt credibile in momentul de fata, deci pana la o confirmare venit din partea lui geohot nu le luati ca fiind adevarate! Le-am publicat pentru ca ele vor ajunge pe internet si diverse site-uri le vor publica, ca fiind adevarate si multi vor fi indusi in eroare de persoane!

<geohot>: btw i got a 4.3 b1  untethered running over here
<me>: niiice
<me>: any shots of it?
<geohot>:  :D
<geohot>: yes i have some but i didnt upload them and i wont send anything from here
<me>: ok
<geohot>: the time will come very soon

Scopul articolului a fost de a va informat pentru ca e posibil sa cititi despre ce scrie acolo pe mai multe site-uri. NU exista nici o metoda de a verifica daca persoana care scrie acolo sub numele de geohot este intr-adevar geohot. Intregul “interviu” il gasiti aici.

<geohot>: u know that ?
<geohot>:  http://limesn0w.com/
<me>: i used it yeah
<geohot>: its still empty
<me>: yeah
<geohot>: strange ? isnt it
<me>: haha
<me>: oh
<me>: soon?
<geohot>: what if there will be a download ?
<geohot>: yes
<me>: interesting
<me>: for iphone 4?
<geohot>: no
<me>: ok
<geohot>: ALL APPLE FAMILY
<me>: :D
<geohot>: okay my friend

UPDATE: Veeence a sters tweet-ul care ducea spre logul discutiei motivand ca nu vrea sa creeze polemici si sa fie acuzat ca distribuie lucruri false. El sustine in continuare ca e adevarat, insa pana una alta eu as spune ca totul e fals. So, daca vedeti informatiile acestea pe alte site-uri luati-le ca false.