Video: BigStream wireless video streaming pentru aplicatii din iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=viVIRMXxXbY[/youtube]

BigStream este un nou accesoriu pentru iDevices prezentat la Conferinta CES 2011 ce a avut loc la inceputul acestei luni. BigStream imita in mare parte functionalitatea Apple TV 2G si AirPlay, adica ne permite sa facem wireless streaming audio/video de pe un iDevice pe un monitor extern/televizor. Apple TV 2G trebuie conectat la un monitor pentru a afisa imagini, conexiunea cu iDevice-ul facandu-se prin Wi-Fi pentru a permite streamul audio/video folosind AirPlay. BigStream nu necesita conectarea la o retea wireless deoarece produsul este format din 2 mici dispozitive, unul care se conecteaza la portul de 30 pini al iDevice-ului si celalalt care se conecteaza la televizon folosind un cablu audio-video.

Cele 2 dispozitive se conecteaza intre ele deci nu e nevoie ca iDevice-ul vostru sa fie conectat la o retea Wi-Fi pentru a trimite informatii. Marele avantaj al BigStream, dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai sus, sta in faptul ca putem face video streaming pentru aplicatiile din iOS. Observati ca reprezentantul companiei care produce BigStream joaca un joc pe ecran, ei bine asa ceva nu poate fi facut utilizand Apple TV 2G deoarece Apple nu permite aceasta functionalitate. BigStream in schimb permite acest lucru si mai mult decat atat, am putea folosi un iPhone/iPod Touch drept controller pentru jocurile noastre.

BigStream costa 99$, exact cat un Apple TV 2G insa este superior produsului oferit de Apple.

Bigstream™ takes images, videos, games, presentations and other content from your mobile device and wirelessly streams them in real time to your TV screen. This handy adapter is easy to set up and extremely portable, so you can take it with you to friends’ homes, family gatherings and the office.