Prima Pagina Greenpois0n Cand va fi lansat greenpois0n untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1?

Cand va fi lansat greenpois0n untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1?

Aseara am asistat cu totii la publicarea unui clip video in care ni se demonstreaza o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1. Aceasta solutie a fost dezvoltata de Chronic Dev Team si nu necesita folosirea iOS 4.2 beta 3 sau a vreunui SHSH al acestui firmware. Solutia functioneaza pe toate dispozitivele cu iOS 4.2.1 si face untethered jailbreak indiferent de bootrom-ul acestora. Acum marea intrebare este … cand va fi lansata? Cei de la Chronic Dev Team spun ca va fi lansata in curand, dar ei spuneau la inceputul lunii ianuarie ca lucreaza la o solutie de untethered jailbreak si aseara pod2g a mentionat ca aceasta solutie a fost facuta intr-o saptamana, deci au mintit de la bun inceput.

Nimeni nu stie inca data lansarii noii solutii, p0sixninja a spus ca va fi lansata de indata ce va fi compatibila cu iOS 4.2.1, deci ar putea fi azi, maine, saptmana viitoare, peste o luna, nimeni nu stie exact. Cei de la Chronic Dev Team sunt rugati fie sa lanseze solutia cat mai repede, fie sa o tina pana dupa lansarea iOS 4.3 pentru a salva acest exploit pentru viitoarea versiune a iOS si implicit viitoarele dispozitive. Ce vor face baietii? Nimeni nu stie iar lansarea iOS 4.3 se apropie rapid..

Cand noua versiune a greenpois0n va fi lansata veti afla de pe zaone.ro.

 • Share it please, multa lume se intreaba acum cand va fi lansat.

 • Spider

  Cam cand crezi ca o sa lanseze ios 4.3?

 • Februarie, martie, doar Apple stie.

 • Alin

  Sunt sigur ca ios 4.3 o sa fie eliberat in februarie.

 • si eu

 • gtc black

  4.3 este deja beta 2…. se va lansa pe data de 5-7 februarie ! 🙂

 • Asta e doar o presupunere.

 • andrei

  @gta black : nu crezi ca ai cam exagerat cu 5-7 februarie , sa fi-mi rezonabili , poate cel mai devreme pe 20 , oricum nici atunci nu cred

 • eu zic ca se lanseaza in 19 sau 30 februarie , de stiam nu imi mai luam iphone

 • sweetboyady

  @Stupar Dan : 30 februarie :)) Cool!!!!!

 • Maracq

  Pai daca stii ca depinzi de unlock de ce nu casti ochii inainte sa faci update. Sau daca asa ai luat telefonul, atunci probabil l-ai luat la un pret mai mic si ti-ai asumat aceasta asteptare, asa ca nu te mai plange!

 • KL

  maracq nu stiu de unde esti tu in masura sa judeci oameni care stau de juma de an cu telefoanele blocate .unii dintre ei nu au facut update asa cum crezi tu din prostie k tu probabil esti vreun destept de vii aici sa ne faci prosti. si este normal sa te plangi cand cumperi un telefon in noiembrie ( inainte de al cumpara citesti pe twitter la prieteni de la dev- care se laudau la vremea aceea ca vor scoate decodare foarte repede ) deci da daca gasesti la un pret mic de ce sa nu cumperi pe la unii dintre noi e criza si ne multumim cu putin aia nu inseamna ca suntem prosti asa cum crezi tu . eu zic sa iti vezi de treaba ta bai baiatule ! PT maracq !

 • DjCultus

  Cand va fi lansat GreenPoison …hmm…un raspuns direct : cand vor avea ei CHEF !!! Gen: azi nu maine poate 😉 ! PS :ah si faza cu pastratu de exploit ..pfff …da sa tina solutia pana la iOS 5 ….cine stie ! Whatever

 • KL

  nu va fi lansat niciodata. probabil ios 4,3 va fi lansat foarte curand cu i4 cdma de la verizon. cel mai sigur. dar nu va asteptati sa avem vre-o decodare . sau jailbreak ( jb ca jb mkr cei care au thretened jb isi pot folosii linistiti terminalele ) nu ca cei care au i4 si care au rol decorativ, cei cu jb pt 4.2.1 sa fie multumiti cu ce au macar au ceva spre deosebire de cei cu iphone 4 care au ipod touch scumpe de jumate de an. prioritatea trebuia sa fie decodarea chiar si una de mantuiala cu bb de ipad naipad ipod . ce mai conta macar ne puteam folosii terminalele. dar nah ei trebuie sa lucreze la solutiil de jb si cai verzi pe pereti.pe care nici mkr nu le pot dezvolta klumea dupa atata vreme. jegosu ala de arab k altfel nu il pot numii are un sictir in el ceva incredibil e prea ocupa sa lucreze la o decodare de juma de an. probabil e prea ocupa sa numere banii primiti de la apple pt stoparea lucrului.

 • B06DAN

  4.3 se va lansa o data cu ipad 2

 • DjCultus

  @KL : chiar nu ti-ai dat seama ca sunt luate la misto persoanele care asteapta jb/unlock 🙂 ? Tu esti in imposibilitatea cuvintelor spune mai sus ?