Cydia 1.1 disponibila in curand. Urmeaza lansarea unei noi versiuni a Winterboard.

Astazi saurik a lansat in mod oficial Cydia Theme Center, o noua sectiune in Cydia din care vom putea descarca cele mai bune teme disponibile pentru iDevice-uri. Pentru aceasta lansare saurik a scris o mica introducere in care explica modul in care functioneaza Cydia Theme Center dar si la ce trebuie sa ne asteptam pe viitor de la aceasta sectiune. Printre explicatiile sale se regasesc si cateva referiri la Cydia 1.1, o noua versiune a Cydia a carei lansare este iminenta, conform celor specificate de saurik.

However, Cydia 1.1, whose release is imminent, provides the additional platform hooks required to allow nominations directly from users to us. While I have theme people, I’ve been promising everyone for months that as soon as Cydia 1.1 is out I’d work on a next major release of Winterboard.

Cydia 1.1 va aduce in mod sigur un sistem prin care utilizatorii vor propune teme ce ar urma sa fie listate in Cydia Theme Center, insa aceasta este doar una dintre noutati. Desi saurik nu a mentionat ce imbunatatiri va aduce Cydia 1.1, probabil vom avea parte de o versiune ceva mai rapida a aplicatiei instalate pe milioane de terminale si poate vom asista la o modificare a design-ului intregului sistem. Este posibil ca versiunea 1.1 sa aduca si cateva functii noi, insa mai multe vom afla abia dupa lansarea oficiala.

Dupa lansarea Cydia 1.1 saurik va incepe lucrul si la o noua versiune a Winterboard – aplicatia prin intermediul careia pot fi instalate si folosite temele pentru iDevices.