Cand va fi lansata solutia de unlock pentru iPhone?

Am observat ca in ultima vreme apar din ce in ce mai multe intrebari in legatura cu lansarea solutiei de unlock pentru iPhone asa ca prin acest articol voi incerca sa  va lamuresc cu privire la acest aspect. In primul rand, iPhone 3G/3GS sunt deblocabile in momentul de fata prin instalarea baseband-ului de iPad, nici o alta solutie de unlock nu exista deci daca aveti baseband 05.14.x sau 05.15.x fie faceti upgrade la baseband-ul de iPad fie asteptati o noua solutie de unlock. Solutia de unlock pentru iPhone 4 va fi lansata dupa ce Apple va lansa iOS 4.3 oficial pentru iDevice-uri.

iPhone 3G este deblocabil pe viata deoarece iOS 4.2.1 este ultima versiune de iOS disponibila pentru el. Puteti face unlock instaland baseband-ul de iPad in telefon si deblocandu-l cu ultrasn0w. Aceste informatii sunt disponibile de aproape 10 zile de la MuscleNerd deci intre timp nu a aparut absolut nimic concret in legatura cu lansarea noilor solutii de decodare.

iOS 4.3 va fi lansat fie in luna februarie fie in luna martie si mai este foarte probabil sa nu fie lansat inainte ca iPad 2 sa apara pe piata.

Daca mai aveti alte intrebari va rog sa le puneti in comentarii.