Tutorial: Cum sa transferi carti in format PDF si ePUB in iPad

Tableta iPad este un dispozitiv facut special pentru citit carti sau orice alt tip de documente. Din pacate Apple ingreuneaza munca persoanelor care doresc sa citeasca documente in PDF sau ePUB pe tabletelor lor, insa cu ajutorul serviciului Dropbox va voi arata cum puteti transfera aceste fisiere in aplicatia iBooks de pe iDevice-ul vostru. Serviciul Dropbox este 100% gratuit si permite incarcarea in contul vostru a maxim 2 GB de date. Pentru inceput mergeti pe https://www.dropbox.com/ si inregistrati-va un cont gratuit.

Pasul 1

Dupa ce v-ati facut cont, descarcati programul/aplicatia pentru Windows/Mac/Linux care va permite sa incarcati fisiere in contul vostru de pe dropbox.

Pasul 2

Descarcati si aplicatia pentru iOS in dispozitivul vostru. Dupa ce ati instalat programul/aplicatia descarcat/a la pasul 1, instalati-l, porniti-l, intrati in contul vostru de pe Dropbox si incarcati toate fisierele pe care doriti sa le vedeti pe iPad. Asigurati-va ca fisierele sunt incarcate 100%.

Pasul 3

Deschideti aplicatia de pe iDevice-ul vostru, deschideti fisierul pe care doriti sa il transferati in aplicatia iBooks, apasati apoi butonul din partea dreapta jos si selectati iBooks.

Dupa ce apasati acel buton, fisierul va fi transferat in aplicatia iBooks de unde il veti putea accesa cand doriti.

Articolul precedentViber 1.1 disponibila in AppStore, aduce noutati si imbunatatiri
Articolul următorAppStore are cont oficial pe Twitter
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.