Prima Pagina iOS 4.2 Chronic Dev Team si noua solutie de jailbreak

Chronic Dev Team si noua solutie de jailbreak

Dupa lansarea clipului video in care a fost demonstrata noua solutie de untethered jailbreak, baietii de la Chronic Dev Team au fost asaltati cu mesaje prin care li se cere sa anunte cand vor lansa oficial solutia de jailbreak. Acum 4 ore echipa a anuntat ceea ce va asteptati deja sa anunte, faptul ca nu au o data stabilita pentru lansare si noua solutie de jailbreak va fi disponibila atunci cand este gata. Era de asteptat sa faca asa, stiati si voi ca nu vor anunta nimic pentru ca nu vor sa stabileasca o data sigura si sa nu lanseze nimic atunci.

Va voi tine la curent cu toate noutatile.

 • Odin

  Nici măcar nu mai e surprinzător …
  Unlock asta contează …
  Jailbreak-ul să-l ţină pentru ei …

 • Share it please!
  @Odin: Fara jailbreak nu exista unlock, remember?

 • Cosmynus

  eu am o singura intrebare: de ce mai se face atata tevatura pe seama unor baieti care chiar nu mai fac nimic? laude? minciuni? dezamagiri? deziluzii? toate astea astea pentru ce?

  sincer, o adunatura de sarlatani !!!

  PS: nu zic ca nu am apreciat munca lor, dar acum chiar sunt PENIBILI !!!

 • KL

  da . dar din kte stiu eu jailbreak exista? deci chiar dak e tethered mkr isi pot folosi telefoanele. cei cu telefoanele codate le au pe post de minge? deci trebuie sa gandim serios problema. care e infinit mai mare la cei care au nevoie de decodare decat de un jailbreak care exista deja . oamenii ar fi multumiti si cu o decodare de mantuiala gen 3g/3gs . deci prioritatile nu sunt fixate normal. probabil mai au ceva telefoane de vandut cei de la apple pana cand o sa dea dezlegare la decodare. pana scoate apple morcovu gros din c**ul arabului na sa vedem noi decodare.

 • Doc

  Asta e riscul, telefoane cumparate fara a lua in calcul lesinatul dupa un unlock… Nu vorbesc de cazurile unde dupa un update, din mancarime in dos, au acum o caramida scumpa… Libertatea de a pune orice pe telefon la noi e tradusa prin a instala orice furaciune, extrapoland, circulam cu SUV-uri furate, ca suntem romani si nu ne sfiim sa-i injuram pe aia care nu scot jailbreak la timp…

 • z3wl

  @Cosmynus tu le-ai donat ceva de vi cu asemenea pretentii? sau astepti mura-n gura?

 • Da-i dreaq cu JB-ul untethered al lor! Asteptam 4.3 ca sa scoata unlock-ul, asta daca nu cumva ne aburesc si aia cu unlock-ul.. sper sa nu faca iar anunt de genul: Scoatem unlock cand apare iPhone5 (ca noi suntem varza si nu avem de fapt nimic sa scoatem)

 • KL

  nu zi de 2 ori viorel. k stii la dev-team orice e posibil. cum se tot scot din octombrie. pana prin august ce mai e?

 • Neamtu

  De ce nu apar unlock-uri pt basebanduri? Foarte simplu: apple castiga bani de pe urma telefoanelor blocate. Cum? Apple permite inregistrarea imei-urilo in baza lor de date contra cost, deblocandu-le.

  @z3wl: daca ar avea si rezultate pe cat se lauda, sigur lumea ar dona, dar atata timp cat ei doar se lauda ca vor scoate si nu scot nimic, de ce as dona? Doar ca sa le fac lor portofelul gras pe nimic?

 • Iuliuli

  @zaone, poate pe odin nu-l interesează jb-ul pentru 4.2.1 si are shsh pentru 4.1, etc…pentru care exista deja jb si are nevoie decât de unlock 🙂

 • salut tuturor vin si eu cu o intrebare am iphone 3g cu bb 06.15.00 ios.4.2.1 activat cu totl la zii merge ful pe toate retelile posibile dar ma confrunt cu mika problema telefonul are jailbreackul facut pot primi sms si pot trimete dar cand vreau sa sunt imi da end call sau faild call am bagat diferite cartele si la toate acieasi problema datimi un sfat ce poate sa aiva va rog mult vati mai confruntat cu problema carte persista la mine de cateva luni

 • CoSSmiN

  iti pierde semnalul sa bulit.. same problem here:) si mai am vreo 10 amici cu 3g 16 gb cu aceasi problema si toate tel nu is din acelasi magazin 3 is din italia magazine diverse 2 de prin bucuresti si cateva in us.. in fine cauza ? de la jailbreak? hmz.. i don’t know:D see ya !!

 • Cornelius

  @Sheido: Problema asta am avut-o si eu pe 3gs 4.0.2 jb. Am reusit sa sun doar dezactivand datele. Am scapat de problema cu restore la 4.0.1

 • telefonul isi ia semnal ful pe ori ce retea telefonul a fost codat pe movistar spania si omul care la cumparat a tras teapa la movistar eu la randul meu lam cumparat si lam decodat a mers cateva zile pe urma acieasi problema imi da calll end nu isi perde semnal nu pot intelege poate fii de la jailbreack ?