Apple va incepe producerea iPad 2 din februarie si iPhone 5 din mai?

S-a zvonit ca Apple ar da startul productiei pentru iPad 2 si iPhone 5 inca din luna ianuarie, insa un reportaj scris de un ziar din China indica faptul ca partenerii Apple vor incepe productia abia din luna februarie. Initial productia ar fi trebuit sa inceapa in ianuarie, insa Apple a devansat lucrurile si deocamdata nici nu a prezentat oficial tableta iPad 2. Noile informatii indica faptul ca tableta ar putea fi lansata in luna aprilie, adica exact ca si anul trecut. Foxconn ar urma sa ramana principalul producator de tablete iPad si va face trecerea de la generatia veche la cea noua in luna februarie.

Daca pentru iPad 2 productia va incepe in februarie, pentru iPhone 5 partenerii Apple vor incepe sa lucreze abia din luna mai, adica exact la timp pentru o lansare in luna iunie asa cum ne-a obisnuit Apple. Apple incepe productia la scara larga a produselor sale cu aproximativ o luna inainte ca acestea sa fie lansate pe piata in ideea de a avea destule pentru a satisface cererea, insa din pacate de fiecare data au existat probleme cu disponibilitatea produselor.

In concluzie, iPad 2 nu a fost prezentata inca, dar producerea acesteia va incepe in februarie. Vom avea oare o conferinta Apple pe 9 februarie?