Video: iDevice-urile folosite ca si instrumente muzicale de o trupa rock

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XkMFBSUH3pI[/youtube]

Black Eye Peas – I gotta feeling si Livin` on a Prayer interpretate de o trupa folosind doar iDevice-uri. Observat ca iPhone/iPad-urile cu aplicatii dedicate pot functiona aproximativ la fel de bine precum un instrument muzical normal si spun aproximativ la fel de bine deoarece melodiile nu suna chiar atat de grozav. Este interesant sa vezi cum un dispozitiv atat de mic poate fi utilizat in atat de multe moduri(ma refer la iPhone).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8xVccc22zI0[/youtube]

9 COMENTARII

  1. Hai sa-ti spun o treaba: am instalat o aplicatie free pentru pian pe iPad si… desi se poate, este foarte departe de un pian real, mult prea departe… si nu se poate compara nici macar cu sintetizatoarele cu claviaturi… sunetul lasa de dorit si n-ai control asupra notelor (suprafata iPad-ului nu e suficient de sensibila pentru a controla acordurile cum trebuie)

  2. @Alter Ego Blog: Am si spus ca sunetele sunt aproximativ la fel de bune. E chiar greu de crezut ca ai putea avea sunet de calitatea celui produs de un pian, pe o tableta iPad.

  3. un sunet de pian vsti profesional (ivory, galaxy ii, etc) ocupa cativa zeci de gb … nu va asteptati sa aveti asa ceva pe ipad 🙂 dar de distractie e foarte fain 🙂 … am o aplicatie …music studio pe iphone ceva de genu si suna destul de bine. doar ca nu e moka.