The Daily ar putea fi lansata in 2 saptamani, iOS 4.3 la fel

Lansarea publicatiei The Daily a fost initial programata pentru data de 19 ianuarie insa Apple si News Corp au decis sa o amane pentru luna februarie deoarece Apple nu reusise sa puna la punct toate detaliile cu privire la sistemul de abonari din iTunes. In cadrul conferintei DLD(Digital-Life-Design) din Munich, reprezentant al agentiei Reuters a reusit sa obtina un interviu de la fiul lui Rupert Murdoch care face parte din echipa de conducere a News Corp. Conform acestuia, The Daily ar trebui sa fie lansata in urmatoarele 2 saptamani si daca el are drepatate atunci este foarte posibil sa vedem si iOS 4.3 disponibil odata cu ea.

The digital-only publication, available initially only in the United States, represents News Corp’s latest attempt to force consumers to pay for its online news and support investment in journalism — a strategy that is being closely watched.

“It should be launching in the next two weeks, I hope,” Murdoch told the DLD media conference in Munich.

Apple a lansat in ultimele 2 saptamani 2 versiuni beta ale iOS 4.3 si se asteapta ca in aceasta seara sa apara inca una iar versiunea finala sa fie disponibila in luna februarie, probabil la timp pentru lansarea publicatiei The Daily si a noului sistem de abonari.