Prima Pagina accesorii iFusion SmartStation – dock-ul care transforma un iPhone intr-un telefon de birou

iFusion SmartStation – dock-ul care transforma un iPhone intr-un telefon de birou

iFusion SmartStation este un dock pentru iPhone care permite transformarea dispozitivului intr-un telefon de birou. Dock-ul are forma unui telefon normal si permite montarea unui iPhone care se conecteaza la dock si permite folosirea receptorului incorporat pentru a vorbi la telefon. Dock-ul se conecteaza la iPhone prin BlueTooth si cu ajutorul unei aplicatii permite folosirea acestuia ca si telefon normal legat la o linie fixa. Pe langa receptor dock-ul este dotat si cu boxe pentru a permite utilizatoruluisa vorbeasca fara sa tina receptorul la ureche iar dezvoltatorii sustin ca aplicatia special facuta pentru dock permite activarea unor functii disponibile pentru toate telefoanele de birou.

iFusion SmartStation costa doar 170$, un chilipir pentru un om de afaceri care nu re timp sa se joace cu ecranul unui iPhone pentru a face un apel.

The first integrated communications docking station for iPhone.

Combining the capabilities of many top-selling iPhone accessories into a single device, the revolutionary iFusion utilizes built-in Bluetooth technology, a full duplex speaker phone and a patented ergonomic design to deliver superior voice quality that meets the demanding requirements of today’s home and business consumer.

The unique cradle design of the iFusion supports the iPhone 3G, 3GS and 4, providing a means to securely dock the phone while supplying power, battery charging and data synchronization via an integrated USB cable. With support for A2DP Bluetooth streaming, users are able to enjoy their favorite iPhone music over the internal speakerphone.

 • fabby

  e o prostie….mi`am luat iphone ca sa`l folosesc pe post de telefon fix…deja se exagereaza

 • Mostwnted

  fail…deloc folositor…cred ca e cea mai proasta idee din istorie 🙂

 • ticu

  Bunicul ar aprecia soluția 🙂 Mie îmi place receptorul care se conectează la iPhone pe post de handsfree.

 • fabby

  dai tu 2700 RON + 170 dolari pe un telefon fix…doar asa sa ai fix cu iphone

 • Eh, asta se adreseaza alora care au deja iPhone, nu alora care nu au inca :))