Prima Pagina accesorii Video: Hand-e-Holder – accesoriul care tine tableta iPad lipita de mana ta

Video: Hand-e-Holder – accesoriul care tine tableta iPad lipita de mana ta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MIWUytqNaxA[/youtube]

V-am spus ieri ca zilele acestea are loc, conferinta Macworld 2011 si ar trebui sa ne asteptam la prezentarea unor produse cu adevarat interesante. Unul dintre acestea este Hand-e-Holder pentru iPad, care ne permite sa tinem tableta iPad folosind o singura mana fara grija ca ar putea cadea. Hand-e-Holder este format dintr-o banda care se lipeste pe tableta si un dispozitiv strap-on care se fixeaza pe acea banda si permite prinderea tabletei cu o mana. Producatorii sustin ca accesoriul are o forta de prindere mult mai buna decat cea a velcro-ului si va tine o tableta iPad fara nici o problema.

Interesant este ca accesoriul permite rotirea tabletei la un unghi de 360 de grade, deci puteti folosi tableta in orice conditii. Benzile lipite pe tableta pot fi oricand inlocuite, una costand doar 2$. Accesoriul costa 39.99$ in versiunea prezentata in video si 49.99$ daca doriti un strap-on pentru picior. Achizitia o puteti face de aici.

  • Share it please, e un accesoriu interesant!

  • andrei neagu

    oare cat de addicted trebuie sa fii ca sa-ti cumperi asa ceva?

  • Vezi k nu e cliupul care trebuie. Sau cel putin la mine se vede clipul de la postul cu Microsoft Surface. Imi cer scuze daca e de la mine si te-am acuzat pe nedrept.

  • Mda, mersi, am vrut sa schimb altundeva si am schimbat asta de aici. Nu, dupa ce am publicat articolul am vrut sa schimb un clip si am schimbat aici din greseala.

  • B06DAN

    E prea tarea chestia… eu mi-as lua si mi-as pune la iphone. HA HA HA HA