Prima Pagina iDevices Video: Amnesia Razorfish Connect conecteaza iDevice-ul tau cu suprafata multitouch Microsoft Surface

Video: Amnesia Razorfish Connect conecteaza iDevice-ul tau cu suprafata multitouch Microsoft Surface

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PxwWtgH1fMc[/youtube]

Micorosoft Surface este o suprafata multitouch ce asemanatoare cu ce ati vazut voi prin filmele CSI care apar pe la televizor. In esenta este o masa cu un ecran multitouch foarte mare cu care utilizatorul poate interactiona printr-o simpla atingere. Acest tip de produse nu functionau pana acum cu prea multe alte dispozitive, insa in clipul video de mai sus avem o demonstratie a modului in care un iDevice poate fi folosit pentru a transfera continut multimedia cu Microsoft Surface sau alte iDevice-uri. Compania Razorfish a dezvoltat un software propriu care permite interconectarea dintre dispozitive folosind o simpla reatea Wi-Fi.

Folosind software-ul dezvoltat de Razorfish am putea transfera orice fel de continut: poze, muzica, filme, foarte simplu si usor exact cum vedeti demonstrat in clipul de mai sus. Dispozitivele recunosc materialele prezentate pe suprafata multitouch iar transferul se face instantaneu prin simpla pozitionare a fisierului in dreptul camerei iDevice-ului. Pana acum vedeam demonstratii de genl acesta doar in anumite filme SF, insa in curand tehnologia ar putea ajunge in casa oricarui client dispus sa plateasca pentru produs.

Ce parere aveti, arata destul de interesant conceptul.

 • Share it please, e un concept foarte interesant.

 • crixalis

  nu inteleg cum e posibil, deja este SF 😐

 • Timus Tudor

  E foarte posibil ! Apropo, in serialul Hawaii nou apar o gramada de produse microsoft noi printre care si acest concept folosit pentru a gestiona datele rapid si a prinde criminalii mai repede:))

 • setu

  prea sf. cum naiba functioneaza ? trimtie pozitia catre idevice-uri atunci cand sunt asezate pe masa ? ca ipad nu are camera.

 • Conceptul de la Microsoft este vechi,l-am vazut pe net de acum 2-3 ani…se pare ca tot in acelasi stadiu a ramas. :))