Prima Pagina Apple iPhone 4 alb disponibil la Orange Franta cu 20€ mai scump decat...

iPhone 4 alb disponibil la Orange Franta cu 20€ mai scump decat versiunea neagra

Versiunea alba a iPhone 4 a aparut pe la atatia operatori zilele acestea, insa Orange Franta il are listat ca disponibil pentru achizitie. Problema este ca aceste terminale sunt mai scumpe decat cele negre, cu 20€ mai scumpe defapt si nimeni nu stie de unde vine aceasta diferenta de pret. Se zvonea ca Apple ar utiliza un nou tip de vopsea pentru terminale, insa teoretic acest lucru nu ar trebui sa afecteze pretul final al dispozitivelor mai ales ca Apple le-a listat de la bun inceput disponibile la acelasi pret.

Apple a procedat in trecut la fel cu o serie a MacBook si atunci versiunile negre premium a MacBook erau mai scumpe decat versiunea alba. Personal cred ca ar fi vorba doar despre un exces de zel al operatorului francez sau poate e vorba despre vreo promotie, oferta sau orice alt cost ascuns. Nu cred ca Apple ar putea vinde versiunea alba mai scump, dar sa nu uitam ca a schimbat si design-ul antenelor terminalului iPhone 4 CDMA.

  • Petre

    Cand a aparut versiunea pe negru a modelului Macbook pretul era mai mare in primul rand configuratiei diferite( imbunatatite) fata de modelul alb plus a materialului din care era construit.Modelul alb este de stiut ca dupa un anumit timp si in zonele expuse la temperatura mai mare, apar fisuri in material si chiar rupturi a carcasei in zonele respective, deci o diferenta de pret era justificata si poate si modelul alb a necesitat un alt material, vopsea sau ce o fii, folosit in constructia terminanului si atunci iarasi e normal ca pretul sa fie mai mare.E posibila si o varianta de marketing dupa un model demut ravnit de o anumita categorie de utilizatori.

  • Pingback: Se apropie lansarea versiunii albe a iPhone 4()