Sony castiga prima batalie in procesul impotriva lui geohot si a echipei failoverfl0w

Sony a introdus acum cateva luni o cerere pentru acordarea unui ordin de restrictie care sa ii impiedice pe geohot si pe membrii echipei failoverfl0w sa distribuie pe internet orice materiale legate de solutia de jailbreak pentru PlayStation 3. Pe langa aceasta restrictie Sony a cerut statului sa confiste toate calculatoarele si echipamentele informatice folosite de geohot si echipa pentru dezvoltarea solutiei de jailbreak. Desi initial geohot a putut rasufla usurat deoarece instanta in fata careia a ajuns cazul s-a declarat necompetenta pentru a judeca a il judeca, Sony a facut apel impotriva acestei decizii si US District Court of North Carolina a aprobat ordinul de restrictie cerut de companie.

So, geohot si echipa failoverfl0w au fost redusi la tacere, nu pot vorbi absolut deloc despre solutia de jailbreak si ce au descoperit dezvoltand-o si vor fi obligati sa predea statului toate echipamentele folosite in dezvoltarea programului. Desigur ca odata ce programul este pe interenet el va fi distribuit oriunde in lume fara nici o piedica, dar trebuie retinut faptul ca o instanta americana a acceptat sa acorde un ordin de restrictie intr-un asemenea caz.

8 COMENTARII

  1. Decât a zgândărit mai tare orgoliul lui Hotz …
    Sony suge oricum de când cu introducerea abuzivă a infecţiei numita CINAVIA care e un audio watermark pentru blu-ray-uri, fără a anunţa în prealabil ce conţine update-ul.

  2. Sony sunt niste chitrosi, MULT mai chitrosi decat cei de la Apple.
    Daca apare jb si pentru 3.56 ceea ce m-ar bucura enorm, sunt terminati.
    Apple se poate lauda ca face bani chiar daca este voie sa se faca jb si unlock la terminalele lor, dar sunt mult mai inventivi si preocupati, in schimb Sony….

  3. mda , in curand o sa primim sute de mail-uri in care ni se va cere sa ducem o campanaie in potriva Sony , sa nu achizitionam timp de 6 luni nici un produs Sony , sa bagam firma in faliment …. :))):)):)) 😀

  4. The bunny is out of the hat….deja este kmeaw cfw pe 3.55 si merg toate jocurile cu multiman. Asa ca Sony pot sa o s&$@ pot confisca toate calculatoarele lui geohot dar deja e prea tarziu…
    In plus nu stiu de ce se plang…de cand a aparut jailbreak pe 3.41 si acum pe 3.55 au crescut vanzarile la console ps3.

  5. Eu zic ca decat sa se judece cu el mai bine il angajau la ei si scoteau pe piata Playstation 4 cu ajutorul lui GeoHot, cu sisteme de securitate astfel incat pentru o perioada mult mai lunga de timp acesta sa nu mai poata fi spart!