Conferinta Apple pe 2 februarie, The Daily lansata oficial, de ce ne intereseaza?

Publicatia The Daily este prima revista digitala facuta de Apple in colaborare cu o alta firma si lansata exclusiv pentru tableta iPad. The Daily nu va fi disponibila online pe vreun site sau fizic in vreun magazin ci doar prin intermediul aplicatiei special facute de Apple. The Daily va costa 0.99$ pe saptamana, va fi disponibila doar in SUA si va prezenta stiri care ii intereseaza(in mare parte) doar pe americani.

Avand in vedere cele prezentate mai sus, de ce ne intereseaza The Daily? Ei bine, ne intereseaza pentru ca Apple ar urma sa lanseze un sistem de abonari si acest sistem de abonari ar putea fi lansat impreuna cu o noua versiune a iOS, sau cel putin asa sustin zvonurile legate de publicatia The Daily. Avand in vedere ca Apple testeaza iOS 4.3 zilele acestea, ne gandim ca pe 2 februarie Apple ar putea lansa The Daily impreuna cu iOS 4.3. Inainte sa luam in calcul aceasta posibilitate, trebuie avut in vedere faptul ca Apple lanseaza o versiune GM a iOS inaintea publicarii unei update important pentru sistemul de operare iar versiunea GM apare de obicei cu 2 saptamani inaintea lansarii oficiale. Apple nu a lansat versiunea GM a iOS 4.3, deci e greu de crezut ca vom vedea aceasta versiune a iOS disponibila pe 2 februarie. Personal cred ca Apple va lansa iOS 4.2.5 pentru iPhone 4 CDMA pe 3 februarie si va unifica dispozitivele in iOS 4.3 care va fi disponibil ori in februarie ori in martie.

Inca un motiv pentru care nu am putea vedea iOS 4.3 lansat pe 2 februarie il are in centru pe Eddy Cue, vice presedintele departamentului pentru internet services de la Apple. Exista sansa ca Apple sa lanseze acest nou sistem de abonari prin intermediul unor servicii oferite de serverele Apple si nu de iOS, deci nu ar fi necesara lansarea unei noi versiuni a sistemului de operare.

Pana una alta asteptam 2 februarie si conferinta pentru lansarea The Daily. Nu cred ca va fi transmisa Live nicaieri.