Prima Pagina Apple geohot ar putea lansa o solutie de jailbreak dupa 10 februarie 2011

geohot ar putea lansa o solutie de jailbreak dupa 10 februarie 2011

Desi putini mai cred in lansarea unei nou solutii de jailbreak de la geohot, iata ca MuscleNerd ne uimeste afirmand ca dupa 10 februarie 2011, cand este programta conferinta pentru lansarea publicatiei The Daily, geohot ar putea lansa o solutie de jailbreak. MuscleNerd vorbeste despre un bootrom exploit care ar functiona doar pentru anumite dispozitive, deci nu toata lumea ar putea sa il foloseasca. Pe 2 februarie este programata la New York o conferinta in care Apple impreuna cu News Corp vor lansa publicatia The Daily destinata exclusiv tabletei iPad. Pe 3 februarie Apple va lansa oficial iPhone 4 CDMA pentru Verizon si impreuna cu el o noua versiune a iOS, insa nimeni nu stie daca e vorba despre iOS 4.3 sau 4.2.5. Pe 10 februarie iPhone 4 CDMA va fi disponibil publicului larg, deci probabil dupa aceasta data vom vedea o solutie de jailbreak.

In concluzie, urmatoarele saptamani se anunta a fi extrem extrem de interesanta in ceea ce priveste solutiile de jailbreak. Daca va fi lansat ceva veti afla de pe zaone.ro!

 • Share it please!

 • Odin

  Hai Geo.
  În tine ne e baza.
  Fă tată şi un unlock să fie totul k la carte.

 • kendo0

  Aia da!

 • Petre

  Sa faca GeoHot ceva ca de la mascaricii ceilalti numai vesti senzationale avem, multa vorbaraie, laudarosenie si cand e vorba de ceva…hopa mai descopera un exploit.
  Savantii de ei , dragutii de ei cat de inteligenti sunt ei si noi , dobitocii, le fortam mana sa faca ceva.
  Pai de unde nu este nici ala de sus nu cere!!!

 • onu

  daca scoate, ar trebuie sa ii donati fiecare, macar cate 1 euro. (pt munca depusa si pentru solutiile viitoare.. )

 • Odin

  @Onu

  Stai flexat.
  Tu nu ai donat în viaţa ta atâţia euro câţi am donat eu lui Geohot, aşa că las-o mai moale cu îndemnurile de gen.
  Daca crezi ca merită, dă-i, şi lasă-ne pe noi în sărăcia noastră.

 • Tigris Regalis

  Zvonuri și speculații … foarte probabil nu va veni nimic nici de la geohot, nici de la ceilalți. Dialoguri sterile pe twitter avem deja de mult timp.

 • Well, ceva vine sigur, trebuie sa vina pentru ca amana de atat timp si lumea incepe sa se plictiseasca.

 • alien

  aiurea e tot… se pare ca musculosu si echipa merg pe o varianta iar ninja-lau si echipa pe alta varianta… ciudat e ca toti asteapta o minune de la geohot… ciudat zic, fiindca toata lumea era cu gura pe el cand scotea ceva fara sa anunte si toti il acuzau ( ma refer la ninja mincinosu si echipa lui)…
  un lucru sa fie clar… zilele minunate in care, eu unul cel putin eram nerebdator sa schimb 3g-pe 3gs numai sa profit de solutii de jb si de puterea procesorului pt a intra in sis tel si de a fii capabil sa schimb orice in el… aproape orice:D… au trecut… eu unul nu cred ca ma mai duc si la vara pe iph 5… raman pana la anu cu iph 4 si trec pe android… cu toate ca am folosit 1 htc desire din toamna si pana acum in iarna cand am trecut iara pe ios…sper sa fie mai reusit … aicea ma refer la producatori de terminale nu neaparat la sis de operare…

 • laviniu

  cred totusi ca in februarie vom avea parte de jailbreak…pina la urma