Prima Pagina aplicatii Video: Garmin StreetPilot pentru iPhone hands-on review

Video: Garmin StreetPilot pentru iPhone hands-on review

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XwO0OqGRqVQ[/youtube]

Cei de la Mashable au avut ocazia de a testa aplicatia Garmin StreetPilot, prima aplicatie de navigatie dezvoltata de Garmin pentru posesorii de iDevices. Aplicatia a fost testata contra unui Garmin Nuvi 1690, un GPS veritabil produs de aceeasi companie. Veti vedea in clipul video de mai sus ca exista diferente minore intre modul in care functioneaza aplicatia de pe iPhone si modul in care functioneaza GPS-ul celor de la Garmin. Modului GPS de pe iPhone tine pasul cu un dispozitiv GPS dedicat, ba mai mult in anumite situatii ofera informatiile si locatia inaintea acestuia. In aplicatia pentru iOS veti gasi aproape tot ce ati gasi in mod normal pe un dispozitiv GPS de la Garmin, compania avand grija sa includa in software o parte dintre functiile care erau disponibile dispozitivelor dedicate.

Garmin a intrat cam greu in lumea iDevice-urilor cu aceasta aplicatie si deocamdata ea este disponibila numai pentru SUA, insa probabil compania lucreaza deja si la dezvoltarea unei versiune destinate europenilor. Aplicatia costa doar 40$ si se descurca mai mult decat bine pe un iPhone 4.

 • Share it please!

 • razvan

  zaone trebuie sa fi conectat la net ,ca sa il folosesti pe iphone?

 • scalpel_diem

  trebuie sa fii in state sau canada 😉

 • nu ma mir ca au intarziat, avand in vedere ca ei au deja un telefon dedicat navigatiei 😉 care se misca chiar foarte bine (poate la fel de bine ca iphone)

 • philip

  e super tare aplicatia.
  Speram sa o vedem si pentru europa cat mai repede…
  Ce pot sa reprosez e faptul ca nu are hartile in build.

 • Protektor

  @razvan, da hartile sunt deocamdata disponibil online si doar America si Canada, dar cu siguranta vor veni si cu harti de Europa su doar online.

 • safi

  Salutare all, un navigator care sa aiba si hartile din Cipru stie cineva va rog !?