Prima Pagina iOS 4.2 Greenpois0n RC5 va face untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 doar pe anumite...

Greenpois0n RC5 va face untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 doar pe anumite iDevice-uri

13

Stiti deja cu totii ca, Chronic Dev Team lucreaza la o noua solutie de untethered jailbreak pe care o va lansa in viitorul apropiat. Stiti ca exploit-ul folosit de ei in aceasta versiune a fost blocat de Apple in iOS 4.3, deci nu mai au nici un motiv sa amane lansarea din moment ce oricum pe iOS 4.3 nu il vor putea folosi. Nu stiam lista dispozitivelor compatibile cu greenpois0n RC5, insa pe WikiPedia au fost publicate niste informatii care dezvaluie terminalele pe care o vom putea folosi.

iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 2G/3G/4G si tableta iPad vor avea parte de untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 de la Chronic Dev Team. Interesant este ca iPhone 3G nu este trecut in lista, dar pentru el redsn0w face untethered pe iOS 4.2.1 deci nu trebuie va faceti griji. Lista aceea include si solutia de jailbreak Rubyra1n care i-a fost atribuita lui geohot insa deocamdata nu a fost confirmata de acesta, deci nu va faceti prea mari sperante ca va iesi dupa 10 februarie.

Nu stiu cine a publicat acele informatii pe WikiPedia asa ca luati-le cu titlul de zvon deocamdata, desi in esenta ar trebui sa fie corecte.

13 COMENTARII

 1. Despre unlock … nimic … how convenient…
  E totuşi un pas…
  Hai Geo-tată … în tine mi-e toată baza …

 2. Nu va fii nimic, astia lucreaza la aceasta solutie de jailbreak de dinainte de Craciun.De ce ar mai lansa-o din moment ce oricum s-au facut de cacao cu atatea solutii care le au la “maneca” numai nu o lanseaza.Figuranti de doi lei.

 3. @Petre: de doi dolari, poate.
  Eu cred ca este o strategie la mijloc. S-ar putea sa avem o mare surpriza ( placuta ) referitoare la jailbreak si unlock, dar nu neaparat din partea celor de la Chronic Dev Team. Eu cred ca tot acest “circ” este facut pt al acoperi pe geohot!

 4. Vor scoate untethered pentru 4.2.1 cand vor lansa iOS 5 sau iPhone 6 , la cat de productivi sunt si la cate variante( minciuni din partea lor) au aparut pana cum din partea lor.
  Sfatul meu este sa directionezi stirile de la flacaii astia catre DDTv la rubrica Senziational.
  Cred ca mai repede o gasesc pe Elodia(!!) decat scot astia un jailbreak competent.

 5. nu inteleg la ce au pus pe aia cu geohot ca el nu a zis nimic de nici un jailbreak 😐 informatii false fmm 😐

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here