Greenpois0n RC5 va face untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 doar pe anumite iDevice-uri

Stiti deja cu totii ca, Chronic Dev Team lucreaza la o noua solutie de untethered jailbreak pe care o va lansa in viitorul apropiat. Stiti ca exploit-ul folosit de ei in aceasta versiune a fost blocat de Apple in iOS 4.3, deci nu mai au nici un motiv sa amane lansarea din moment ce oricum pe iOS 4.3 nu il vor putea folosi. Nu stiam lista dispozitivelor compatibile cu greenpois0n RC5, insa pe WikiPedia au fost publicate niste informatii care dezvaluie terminalele pe care o vom putea folosi.

iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 2G/3G/4G si tableta iPad vor avea parte de untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 de la Chronic Dev Team. Interesant este ca iPhone 3G nu este trecut in lista, dar pentru el redsn0w face untethered pe iOS 4.2.1 deci nu trebuie va faceti griji. Lista aceea include si solutia de jailbreak Rubyra1n care i-a fost atribuita lui geohot insa deocamdata nu a fost confirmata de acesta, deci nu va faceti prea mari sperante ca va iesi dupa 10 februarie.

Nu stiu cine a publicat acele informatii pe WikiPedia asa ca luati-le cu titlul de zvon deocamdata, desi in esenta ar trebui sa fie corecte.