iHome iA63 Rotating dock pentru iPhone

1

iA63 Rotating Dock este probabil primul dock rotativ pentru iDevices produs de firma iHome. Observati in imaginea de mai sus ca vorbim despre un dock destul de mare care are insa un locas foarte interesant in care puteti instala iPhone/iPod Touch-ul vostru. Acest locas este actionat de un motor electric, care intoarce dispozitivul din portrait in landscape mode prin simpla apasare aunui buton de pe telecomanda. Dock-ul vine cu boxe incorporate astfel ca puteti folos dispozitivul pentru a asculta muzica, pentru a viziona un filmulet sau poate pentru a prezenta un slideshow de poze cu o melodie atasata.

The iA63Rotating Dock immediately caught my eye because so many devices out there lock you into your device only being in one position.  If you want to play a video on your iPhone or iPod Touch while it’s docked it can be annoying to have it stay in that upright, portrait orientation.  Luckily this one will allow you to rotate the plug so you can get the device into the position you want.

Conceptul este foarte interesant si dock-ul va fi cu siguranta foarte util pentru multe persoane. Pretul acestui dock este de 99$.