Lansarea greenpois0n iminenta desi solutia nu este inca 100% functionala

Pod2G a anuntat acum cateva minute ca greenpois0n va fi lansat in curand desi solutia de jailbreak nu este inca 100% functionala. Ce inseamna asta? Well, daca ei lanseaza o solutie care este doar 75% functionala atunci probabil multe persoane vor avea probleme cu folosirea ei sau cu folosirea terminalelor dupa jailbreak. Chronic Dev Team e presata sa lanseze solutia si se pare ca o vor face desi ea nu este inca gata pentru publicul larg. Cum se va desfasura situatia ramane de vazut, oricum daca solutia apare astazi sau maine va recomand sa nu va “aruncati” imediat la folosirea ei.

30 COMENTARII

  1. Tot nu e gata ? :)) ! Astia sunt cu capu ori au sesiune ori lucreaza 24/24 ori nu au chef sa lucreze la solutia asta care va veni “curand” de 2luni “incoa” …! Solutia asta e gen: ia frate un “shit” facut anapoda and f*ck your iPhone 😉

  2. @ zaone pentru ca nu ii PLAC poate vrei sa zici. Oare vorbim de untethered pentru toate idev? adica fara sa avem nevoie de b3?

  3. @regociniceanu

    Domnu’ “grammar nazi” înainte să atragi atenţia asupra un aspecte gramaticale pe care oricum nu le stăpâneşti te anunţ ca eşti off-topic.
    Şi ca să ştii şi tu acordul se face cu verbul “face” de aceea nu îi “place”.
    Ai dat şi tu cu mucii’n fasole să te aflii’n treabă…