LIVE: Conferinta Apple pentru prezentarea publicatiei The Daily

Stiati deja ca astazi Apple si News Corp vor tine o conferinta in care vor prezenta noua publicatie digitala The Daily destinata exclusiv tabletei iPad. Peste mai putin de o ora la Solomon R. Guggenheim Museum din New York va incepe aceasta conferita si noi vom avea ocazia de a o vedea live pe site-ul TheDaily.com. Daca veti intra pe site veti observa ca exista un cronometru care indica numarul de minute ramase pana la deschiderea conferintei si a streamului live. Aceasta este prima si singura publicatie digitala facuta de Apple in colaborare cu o alta companie insa va fi disponibila exclusiv in SUA.

Pentru noi aceasta conferinta are o importanta redusa avand in vedere ca nu ni se adreseaza, iOS 4.3 nu va fi lansat astazi, deci daca doriti sa ii vedeti vicepresedintele
(diviziei de servicii pentru internet) Apple si pe Rupert Murdoch prezentad The Daily puteti accesa site-ul thedaily.com.

UPDATE: Se pare ca streamul va fi in flash pentru ca Apple a implementat flash pe toate iDevice-urile sale si Steve Jobs iubeste la nebunie aceasta platforma.

Daca aveti un iDevice puteti viziona streamul in versiunea HTML5 folosind acest link : http://p-iphone.aegdm.com/thedaily/thedaily.m3u8

Articolul precedentMobileTerminal 5.11-1 update aduce suport pentru iOS 4.2.1
Articolul următorInformatii despre The Daily
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.