Prima Pagina aplicatii MobileTerminal 5.11-1 update aduce suport pentru iOS 4.2.1

MobileTerminal 5.11-1 update aduce suport pentru iOS 4.2.1

MobileTerminal reprezinta un port pentru iOS a aplicatiei Terminal de pe Mac. Cu ajutorul acestei aplicatii putem rula comenzi de sistem direct din dispozitivele noastre, avand posibilitatea de a instala aplicatii, sterge aplicatii, afla informatii despre sistem, porni/opri functii si multe multe altele. MobileTerminal nu functiona, 100% corect, oficial cu iOS 4.x si deocamdata nimic nu s-a schimbat din punct de vedere oficial, insa versiunea 5.11-1 a fost publicata in repo-ul xsellize din Cydia si este disponibila pentru toti cei interesati. Repo-ul cydia.xsellize.com trebuie adaugat in Cydia si din el veti putea descarca versiunea 5.11-1 a MobileTerminal.

saurik nu a actualizat deocamdata aplicatia din repo-ul sau pentru a functiona 100% corect cu iOS 4.x si deocamdata nu se stie daca/cand o va actualiza vreodata. In mod alternativ puteti descarca fisierul deb al aplicatiei de aici si il puteti instala singuri.

 • Catalin

  am repo-ul adaugat de f mult timp, dar nici urma de noul Terminal. Am instalat tot de la xsellize MobileTerminal4.

 • Da un refresh la changes, cauta mobileterminal cu functia search si apare. Poza din articol e facuta acum aproape o ora.

 • Catalin

  @Zaone, spui ca avem fisierul .deb acolo si il putem instala singuri, dar asta necesita instalarea lui cu Terminal, si iti va da sigur eroare in momentul in care va incerca sa instaleze peste actualul Terminal din moment ce acesta ruleaza.

 • Catalin

  da, nu lasasem sa’si faca update’urile. acum am gasit.

 • Alex.F

  daca dau la resetare erase all content and settings mi se sterge si basebandu de ipad?sau cum sa fac sa sterg basebandu de ipad?

 • Iti sterge doar sistemul de operare si toate datele, baseband-ul ramane la fel, e separat de OS.

 • Alex.F

  si cum pot sa fac sa scap si de baseband?te rog ajuta-ma daca sti

 • @ alex.f: nu se poate (cel putin, nu deocamdata)
  la inceput, cand a iesit acea solutie de jailbreak cu ajutorul careia puteai pune baseband de ipad pe iphone, s-a mentionat foarte clar ca nu se mai poate reveni la cum era inainte!
  nu inteleg de ce te agiti acum asa…
  ai facut-o pe propria raspundere!
  ca n-ai citit tot… asta e altceva; e numai si numai vina ta!

  on: oare updateul asta aduce ceva imbunatatiri? (performante/durata bateriei)
  poate raspunde cineva la intrebarea asta in cunostinta de cauza?!

 • Tavyyy

  Alex f eu tias sugera prima data sa citesti dictionaru k vad k esti pe langa.