Video: Custom boot logo-uri animate disponibile cu greenpois0n

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T3NYPVT13xw[/youtube]

Stiu ca asteptati cu nerabdare solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1, insa Chronic Dev Team lucreaza din greu la ea si este in proportie de 98% gata, dar va veni si cu o mare surpriza pentru utilizatorii de iDevices. Noua versiune a acestei solutii de untethered jailbreak ne va permite sa setam custom boot logo-uri animate pentru terminalele noastre. Daca ati avut orice alt telefon inainte de iPhone atunci stiti cu siguranta cum sunt animatiile care apar atunci cand se incarca ssitemul de operare al un telefon Nokia, Samsung sau LG. Ei bine, vom putea face acest lucru si pe iPhone de indata ce noua versiune a Greenpois0n va fi disponibila.

Pentru inceput vom putea instala aceste boot logo-uri animate din Cydia, insa cei de la Chronic Dev vor publica metode prin care le vom putea face si instala singuri in terminale.

UPDATE: Se pare ca vom putea seta boot logo-uri animate si in iOS 4.3 dupa ce ii facem jailbreak.

13 COMENTARII

  1. @Cosmin Baraghin, adevarat ca ei sunt diferiti, dar hai sa zicem si de chestia ca, la toate modelele de telefoane poti seta o soneria pentru SMS, e-mail din meniul telefonului, apple nu, la toate telefoanele poti trimite o poza amarata prin bluetooth… iphone nu.
    Si mie imi place apple ca e diferit, dar prea diferit in sensul de rau. Degeaba are el logo static daca nu poti folosi bluetooth sau iti ia 15 minute si cunostiinte medii de PC ca sa poti sa transformi o sonerie in formatu lor si so pui prin itunes in telefon, e patetic.

  2. crixalis – ciudat ca eu pot trimite poze prin bluetooth si daca tie iti ia 15 min sa faci un ringtone, atunci nu e vb ca e nasol tel, nu ai treaba tu cu calc si cu iphone-ul. patetic 🙂 offf ! daca ai fi mai mult interesat de ce se scrie si spune despre iphone ai sti ca exista cydia si ca exista .deb-uri dar… nu toti stiu !

  3. Multe minunatii stiu sa faca flacaii astia de la Dev Team numai ca un amarat de jailbreak nu le iese( va aduceti aminte si de lansarea cu flori si spectacol la 4.1 cand au vrut si atunci sa se dea in spectacol si i-a linistit Geohot) Cum naiba?
    Descopera exploit-uri unul dupa altul, fac poze si declariatii de genul ” cam pe maine e gata e aici, e aproape , imediat iese, e iminenta lansarea” si uite asa stam gura casca de dinainte de Craciun si credem in minciunile lor.
    Tari baietii astia.
    Mai degraba ajung sa cred stirile de la horoscop decat declaratiile neterminatilor astia de la Dev Team.E suficient.