Wi-Fi Sync 2.0 beta disponibila in Cydia

Prima versiune beta a Wi-Fi Sync 2.0 este incepand de aseara disponibila in Cydia, impreuna cu ea fiind lansata si o versiune beta a aplicatiei pentru Mac OS X. Wi-Fi Sync ne permite sa sincronizam datele terminalului nostru cu iTunes prin Wi-Fi/3G eliminand astfel necesitarea conectarii fizice a aparatului la un calculator. Wi-Fi Sync a avut foarte multe probleme si din cauza aplicatiei utilizatorii neputand face restore prin iTunes insa dezvoltatorul sustine ca a rezolvat problema in versiunea 2.0.

Iata ce aduce nou Wi-Fi Sync 2.0 :

  • Native support for iPad, iPod touch and iPhone 4 fourth generation.
  • The ability to synchronize your device even after taking advantage of a data connection 3G/EDGE.
  • Greater stability and speed.
  • Seamless integration with iTunes
  • Fixed bugs of the previous version.

Aplicatia nu este inca, compatibila cu iOS 3.x, iPhone 2G si iPod Touch, insa dezvoltatorul lucreaza la aceste probleme si le va rezolva in curand. Versiunea pentru Windows a aplicatiei nu este deocamdata disponibila, insa puteti testa aplicatia pe Mac descarcand aplicatia pentru Mac OS X de aici. Aplicatia de pe Mac trebuie deschisa intotdeauna, ea nu se deschide automat.

Wi-Fi Sync 2.0 poate fi instalata din Cydia din repo-ul : http://dl.wifisyncapp.com/apt  pentru 9.99$. Aveti mare grija, este o versiune beta si v-ar putea cauza probleme foarte mari.

1 COMENTARIU