Infografic: iPad vs BlackBerry Playbook vs Motorola Xoom vs Dell Streak

De la stanga la dreapta avem : BlackBerry Playbook, Dell Streak, iPad si Motorola Xoom, 3 tablete foarte interesante pentru utilizatorii in cautarea unui asemenea dispozitiv si o a patra care spun eu ca a fost inclusa putin fortat in top. Infograficul va deveni nefolositor peste cateva zile cand Apple va lansa iPad 2, insa la o privire sumara observa destul de multe lipsuri ale tabletei iPad in comparatie cu restul competitorilor sai. Dintre acestea importante consinder ca sunt : lipsa unui port HDMI, lipsa flash-ului si cam atat pentru ca restul functiilor care fac diferenta in acel grafic vor fi acoperite de iPad 2 ce va fi lansata in luna aprilie cel tarziu.

10 COMENTARII

  1. Daca iPad 2 va fi lansată in Aprilie si iPhone 5 cred va fi lansat in Septembrie si Apple nu va mai respecta un tipar al prezentarilor

  2. @Mihai_rt, iPad a fost anunțat pe 27 ianuarie 2010, dar a apărut în vânzare din 3 aprilie. Deci e normal că dacă încă nu a fost anunțat iPad 2, asta nu înseamnă că va fi lansat mult mai târziu.

  3. Pai motorola xoom are barometru, dar cred ca e pus acolo ca nu mai aveau ce “metri” sa pună, măcar de era altimetru, termometru ( 🙂 asta chiar ar fi tare 😕 ) . Poate e pus ca un senzor de precautie, sa împiedice utilizarea la anumite presiuni :-??

  4. Comparația a fost probabil sponsorizată de Motorola, deoarece conține o serie de categorii irelevante numai pentru a mai bifa ceva la Xoom (de ex. dacă are removable storage, cu care Xoom tot nu ajunge să depășească max. de capacitate al iPad 1) și doar Motorola tot insinuează că iPad ar fi un iPhone mai mare, de aceea apare în tabel prostia că iOS ar fi de fapt “iPhone OS”. După apariția iPad 2, Xoom și celelalte imitații patetice vor avea “succesul” lui Droid – dacă își mai amintește cineva că a existat așa ceva …