Sondaj: Esti multumit de solutia greenpois0n RC5?

Unii dintre voi au deja jailbreak de 2 zile, altii au facut abia astazi, insa multi dintre voi sunt cel mai probabil extrem de fericiti sa poata reseta dispozitivele fara sa fie nevoiti sa refaca jailbreak-ul. greenpois0n RC5 a fost lansat nefinisat, a dat nastere unei multitudini de probleme pentru primii care l-au utilizat sa faca jailbreak pe Mac OS X, insa pana la urma Chronic Dev Team a rezolvat situatia. Versiunea pentru Windows si ultima versiune pentru Mac OS X sunt foarte stabile, mie nu mi-au cauzat probleme si din ce am vazut lumea nu se prea plange de ele.

[poll id=”42″]

18 COMENTARII

  1. Apple iPhone 4 32Gb neverlocked detin,pe langa un alt iPhone 3G,si am mai avut 3G si 3Gs-pe care din ziua 2 le-am jailbreak-uit.
    -pentru iPhone 4 nu sunt curios de jailbreak,pentru mine consider ca Apple a dotat terminalul cu absolut tot ceea ce as putea dori de la asa un telefon.
    (singurul minus ar fi delivery repoerts la sms/mms,insa ma pot lipsi si de ele).

  2. eu l-am pus pe ipad, deocamdata e ok, nu stiu ce sa zic de baterie, de la ora 15 pana la 19,21, si mai am 87 % din baterie, care in mod normal trebuie sa tina 10 ore. pe iphone inca nu ma incumet sa fac update pana nu vad ce mai ziceti si voi.

  3. De cand am pus jailbreak-ul nu mai merge localizarea prin ISP (WIFI). Un telefon imi da localizarea fara problema. Mai intampina cineva problema?

  4. iPod Touch3G, 4G
    Aveti probleme cu localizarea prin ISP (WIFI)? Azi am trecut de la 4.1 la 4.2.1 si l-am jailbreak-uit si ma confrunt cu aceasta problema. (nu localizeaza)
    Si cu redsnow (tethered JB) e aceeasi problema.
    V-ati confruntat cu asa ceva?

  5. Am iphone 4, neverlocked, am pus 4.2.1 cu restore de pe osx, a mers perfect jailbreak greenpois0n, am pus cydia cu loader, au fost ceva probleme cu sursele din cydia(erau suprasolicitate). Merge fara probleme.

  6. Nu am citit de o noutate din 4.2.1 – dubluclick pe home. Avem o pagina la stanga controlul de ipod si a aparut a 2 a pagina din stanga cu volumul.

  7. Ma lovesc de o problema: in momentul in care vreau sa cumpar niste “accesorii” pentru jocuri, (spre exemplu Smurf Village care a fost descarcat din App Store si e gratis) imi da urmatorul mesaj: “This is not a Test User account. Please create a new account in the sandbox environment.” S-a mai lovit cineva de chestia asta?