Unlock pentru iPhone

Avem untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 atat pentru Mac OS X cat si pentru Windows iar acum intreaga atentie se indreapta catre o solutie de unlock pentru baseband-urile nedeblocabile de mai bine de 4 luni de zile. Baseband 05.14.x/05.15.x pentru iPhone 3G/3GS si baseband 02.10.x si 03.10.x pentru iPhone 4 sunt nedeblocabile de la lansarea iOS 4.1 din septembrie, respectiv iOS 4.2.1 din noiembrie. Dev Team a anuntat destul de clar ca o solutie de unlock va fi disponibila abia dupa lansarea oficiala a iOS 4.3 pentru toate iDevice-urile.

Aceasta noua versiune de iOS ar putea fi lansata luna aceasta ori luna viitoare, nimeni nu stie sigur. Pana atunci Dev Team nu va scoate sub nici o forma noua solutie de unlock asa ca nu va faceti sperante pentru asa ceva. Cand va fi disponibila noua solutie de unlock veti afla de aici.

13 COMENTARII

  1. Dev Team ar fii bine sa stea deoparte de solutiile de unlock si sa lase pe altii competenti sa faca, daca e dupa ei cine stie ce naiba le iese sau cine stie in ce epoca.
    Ei sa stea si sa faca declaratii , un pic de cearta cu mai stiu eu cine, eventual ar invata table sau oina ca sunt convins ca ar avea mai mul succes.Dar, ca exista si un dar. intre timp vor descoperi cam vreo 20 de exploit-uri, inutile pentru ei oricum.
    Ironic? Fara doar si poate nu.

  2. N-am depins niciodata de solutiile lor de unlock,am avut intotdeauna iphone factory unlock de la 3/3gs si acum 4, in schimb de jailbreak da, iar dezamagirea si lehamitea care mi-au produs-o cu amanarea( nici o amanare defapt ci o minciuna perpetua din partea lor) m-au facut sa am aceasta atitudine fata de ei si nu sunt singurul( multi vor spune atitudine ca la romani, total mai neadevarat, sunt pline forumurie din lumea intreaga cu astfel de declaratii la adresa lor).
    Ipotetic maine s-ar lansa 4.3: va-ti gandit cand vor mai scoate ceva? Sa zicem ca in iarna au avut si ei Sarbatori, ca oamenii, ehh dar va veni acum primavara si apoi vara…deci cam prin octombrie.
    Nu uitati ca acum 3 luni au decalarat ca au exploit pt a face terminalelor 4, ipad jailbreak pe viata si la fel si unlock caci Apple nu va putea bloca asta caci este un exploit hardware.Noutati de atunci sau v-au demonstrat ca il pot folosi?
    Altii vor spune ca ar trebui sa multumim pentru munca gratuita, etc.Nu fac nimic dar absolut nimic gratuit, Freeman le umple buzunarele la greu cu bani numai sa faca ceva caci altfel nici unii si nici altii nu-si mai justifica prezenta in afacerea Jailbreak.
    No chance!!

  3. Petre, bre, esti tare inversunat! Tara e ocupata, criza e mare, apa nu curge… Eu cred ca e timpul sa=ti faci propria solutie 😉

  4. @petre… nu intaleg dc iti faci rau fara sens?!… e adev ce spui tu, dar vezi ca treaba e asa… tot cum vor ei fac. asa ca eu unu nici nu-mi pasa ce o sa mai faca. o sa apara si 1 unlock pana la sf lu martie, fiindca asa trebuie…
    treaba cea mai nasoala v-a fii din vara, cu noul iphone… sol de jb probabil or sa mai fie… dar foarte rar… sol de unlock nu o sa mai fie… cel putin o solutie de unlock pe an… asa ca cine merge in continuare pe iphone sa aleaga bine… ori isi cumpara 1 iphone de la operatorul pe care are abonament ori 1 iphone neverlock.

  5. @Doc Chiar daca am fost taios in mesajul anterior nu inseamna ca sunt “prapastios”, ma intelegi BRE!!
    A fost o opinie, atat si nimic mai mult.Cat despre solutia mea sau a altcuiva…..cred ar trebuii comentate realizarile lor si nu comantariile mele sau alte tale ori altcuiva.

  6. Mama masii…, daca ar scoate in appstore un Iblacklist si un call delete sa dea naiba de as mai face jailbreak!! Oricum, toata stima ptr cei care dezvolta solutiile astea, asa cum le fac, mai devreme sau mai tarziu!