Prima Pagina baseband Untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 cu redsn0w si PwnageTool peste o saptamana?

Untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 cu redsn0w si PwnageTool peste o saptamana?

Pod2G, membrul Chronic Dev Team care a descoperit o buna parte dintre recentele exploit-uri folosite in solutiile de jailbreak ale echipei a anuntat ca la aproximativ o saptamana dupa lansarea greenpois0n RC5 pentru Windows va publica codul sursa al programului. Mesajul sau a fost directionat catre MuscleNerd dar si catre iH8sn0w. MuscleNerd l-ar putea folosi pentru a scoate o versiune noua a redsn0w care nu ar necesita folosirea iOS 4.1 pentru untethered jailbreak, dar si pentru o versiune noua a PwnageTool. iH8sn0w l-ar putea folosi pentru a face o versiune noua a sn0wbreeze care are permite update la iOS 4.2.1 fara a face si update de baseband.

Chiar daca Pod 2G ar publica, codul sursa peste o saptamana, va dura mult mai mult pana Dev Team il va implementa in programele sale. Nu ar trebui sa ne facem prea multe sperante ca peste o saptamana vom avea PwnageTool si sn0wbreeze pentr a face update la iOS 4.2.1 fara update de baseband.

 • Bybyka

  @zaone – vezi ca s-a lansat de cateva ore bune greenpois0n rc5 ptr windows
  am facut deja jb pe un ipad si iph 4 si func fara probleme

 • unu’

  Poti face upgrade la 4.2.1 fara update de baseband folosind ultimul TinyUmbrella.
  A iesit si RC5 Beta 3 pt Mac OS. Eu am dat cu el peste beta 2, a mers fara probleme si parca se misca mai bine telefonul.

 • irsp

  @unu’ Nu toata lumea are iPhone 4, metoda cu TinyUmbrella ii pentru iPhone 4.