Camera Mic – fa poze utilizand microfonul terminalului tau

Camera Mic este o aplicatie foarte interesanta pentru iPhone/iPod Touch care permite utilizatorilor sa faca poze utilizand microfonul dispozitivului pentru a declansa camera. Stiti ca Apple nu permite acceptarea acestui gen de aplicatii in AppStore si cu putin timp in urma a scos una care folosea butoanele de volum pentru a face poze,insa iata ca, Camera Mic a scapat printre “crapaturi” si este disponibila in AppStore. Aplicatia declanseaza camera atunci cand microfonul detecteaza un sunet puternic, deci practic ar fi de ajuns sa spuneti ceva, orice in microfon si veti face poza. Nu trebuie sa recitati un anumit cuvant intr-o anumita limba, trebuie doar sa produceti un sunet indeajuns de puternic pentru a fi receptat de microfon.

Iata cateva dintre caracteristicile aplicatiei :

  • Operate the camera with sounds or any physical touch on the iPhone or iPod Touch 4G mic.
  • Use the headset mic to take self portraits and pictures in a variety of different ways.
  • Share photos on Facebook, Twitter, or by Email.
  • Flash settings can be toggled to Off/On/Auto modes.
  • Full photo library viewer.
  • Quick, one-touch preview of most recent picture.
  • Sensitivity meter for adjusting and testing the mic to customize ways for taking photos.

Aplicatia functioneaza doar pe iPhone si iPod Touch 4G deoarece sunt singurele iDevice-uri care indeplinesc, conditiile necesare pentru functionalitatea aplicatiei : existenta simultana a unui microfon si a unei camere si costa doar 0.79€ in AppStore. Daca vi se pare interesanta va recomand sa o luati acum deoarece nu se stie cand o va sterge Apple din AppStore.

Pretul initial:
Numele:
Camera Mic

0.79





Developer: Gamblus LLC
Categoria: Photography


Descriere: Camera Mic
—————-
The Camera Mic App offers the ability to take pictures using the iPhone or iPod Touch 4G’s microphone. The mic from the headset that comes standard with most devices can also b…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.7 Mb