Prima Pagina aplicatii Google lanseaza aplicatia Google Translate pentru iOS, aduce recunoastere vocala si recitarea...

Google lanseaza aplicatia Google Translate pentru iOS, aduce recunoastere vocala si recitarea traducerii

Google a anuntat astazi lansarea in AppStore a aplicatiei Google Translate care permite utilizatorilor sa traduca texte dar si cuvinte rostite in microfonul dispozitivului. Da, ati auzit bine, noua aplicatie a celor de la Google va permite utilizatorilor sa traduca, cuvintele rostite in microfon si inregistrate de aplicatie. Aplicatia foloseste motorul google translate disponibil de mai bine e 2 ani pe web si desigur ca aplicatia are nevoie de o conexiune la internet pentru a functiona.

Aplicatia permite traducerea cuvintelor din peste 50 de limbi de pe glob, dar aici vorbim doar de text. Pe partea de recunoastere vocala, aplicatia permite taducerea a doar 15 limbi deocamdata si nu, limba romana nu se afla printre ele. Aplicatia este dotata si cu un sintetizator vocal care permite rostirea traducerii, indiferent daca vorbim despre o fraza text tradusa sau de niste cuvinte inregistrate de aplicatie prin microfon. Puteti asculta traducerea realizata de aplicatie in 23 de limbi si desigur ca limba romana lipseste cu desavarsire si din aceasta lista.

Aplicatia este foarte utila pentru cei care calatoresc in strainatate insa pentru Romania e cam nefolositoare.

Iata caracteristicile aplicatiei :

With Google Translate you can:

* Translate text between 57 languages
* Translate by speaking the text instead of typing it (15 languages)
* Listen to your translations spoken aloud (23 languages)
* Display translations in full screen mode to make it easier for others nearby to read
* Star your favorite translations for quick access even when you’re offline
* Access your translation history even when you’re offline
* Spell out the translation of non-Latin script languages (e.g. Chinese, Japanese, etc..) in Latin characters to read it phonetically (e.g. Pinyin, Romaji)
* View additional dictionary results for single words or short phrases

Translations between the following languages are supported:

Afrikaans, Albanian, Armenian, Azerbaijani, Arabic, Basque, Belarusian, Bulgarian, Catalan, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Filipino, Finnish, French, Galician, Georgian, German, Greek, Haitian Creole, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Irish, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Maltese, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swahili, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, Vietnamese, Welsh, Yiddish

Pretul initial:
Numele:
Google Translate

Gratuit

Developer: Google Mobile
Categoria: Reference


Descriere: Translate words and phrases between more than 50 languages using Google Translate for iOS. For most languages, you can speak your phrases and hear the corresponding translations.

With Google Translate, y…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.9 Mb


 • Share it please!

 • Adrian

  Aplicatie e f folositoare, dar…ca majoritatea de acest gen, ai nevoie de net…iar daca vorbim de net in roaming s-ar putea sa fie mai ieftin un traducator 😛

 • ady

  hmm. si ce. tot mai bun mi se pare aplicatia aia … Translator with voice.

 • Ciupanezu

  În ţările civilizate există mult mai multe hub-uri wireless decât la noi, prin urmare nu e o problemă să găseşti net pe gratis.

 • Bejan Andrei

  in toate marele orase din tara gasesti wireless-uri gratis la orice colt de strada. cel putin asa e in iasi. o simpla scanare imi afiseaza vreo 25 de hotspot-uri printre care cel putin 3 sau 4 fara parola.

 • Zi-mi unde anume exista atat de multe hotspoturi in Iasi, in ce zone mai exact?

 • seby97

  la ce traduceri are….nu e prea folositoare