Prima Pagina Apple Politia din Los Angeles a confiscat iPhone si iPod-uri contrafacute in valoare...

Politia din Los Angeles a confiscat iPhone si iPod-uri contrafacute in valoare de 10 milioane de dolari

Ziarul LA Times a scris un articol in care prezinta o “captura” a politiei portuare din Los Angeles reprezentata de iPod si iPhone-uri contrafacute in faloare de 10 milioane de dolari. Echipa de investigatori urmarea niste suspecti ai unui caz de furt si a descoperit in timpul unei razii, dintr-un depozit, ceea ce vedeti acum in poza plus multe multe alte produse asemanatoare. Acestea erau asamblate in China si expediate in SUA unde erau vandute ca produse Apple originale, investigatorii fiind initial sub impresia ca marfa descoperita era destinata companiei Apple. Investigatorii sustin ca produsele erau aproape identice, cu cele originale iar un necunoscator nu ar fi putut sesiza vreo diferenta pana un ar fi ajuns acasa si ar fi conectat dispozitivul la iTunes.

“This was a well-funded operation, and the counterfeits looked very authentic,” said Ron Boyd, chief of the approximately 200-member L.A. Port Police force, adding that a buyer might not have noticed anything awry until he or she got home and tried to hook up with iTunes.

In Asia acest gen de produse sunt la mare cautare deoarece sunt foarte ieftine desi nu aduc nici macar jumatate din funcitonalitatea unui produs Apple. Din pacate exista persoane care comercializeaza si in Romania iPhone-uri contrafacute asa ca aveti mare grija ce cumparati si in cazul unei “tepe” anuntati autoritatile.

 • DjCultus

  Degeaba anunti autoritatile , iti spun eu ! Ti-o iei in freza si cu autoritatea , ca si cu telefonul ! Vina este a ta ca nu ai stiut de la bun inceput cum stau lucrurile ! Depinde de tine ce stii despre acel “lucru” si totodata cum doresti livrarea si conditiile de livrare !

 • Nu e chiar atat de simplu, e inselaciune si exista infractiune pentru asta.

 • DjCultus

  Mda , inseamna ca politistul ala la care a fost un tov de al meu sa denunte aceasta infractiune de inselaciune ori era prost ori ii era lene sa continue procedura 🙂 !

 • Vlad

  erau replici sau Iphone adevarate dar nu originale?

 • Flop

  Vlad, oare ce neclaritate ai avut?

  mai mult ca sigur erau replici de iphone originale :))

 • worf

  Vlad, imi explici si mie te rog ce reprezinta in conceptia ta un iPhone adevarat dar nu original? E posibil sa fiu mai greu de cap, dar mi s-au impletit neuronii incercand sa inteleg si m-ar ajuta enorm sa scap de dileme precizarea ta… 🙂