Prima Pagina aplicatii Noutati pentru Cydia

Noutati pentru Cydia

Stiti deja ca iPhone 4 CDMA a fost jailbroken si o versiune a greenpois0n pentru aceste dispozitive a fost lansata oficial acum 2 zile. saurik a facut cateva modificari in Cydia care afiseaza acum tipul terminalului pe care il detinem. Daca avem un iPhone 4 GSM atunci Cydia va afisa acest text in ultima parte a primei pagini, impreuna cu versiunea de iOS si versiunea aplicatiei Cydia plus UDID-ul unic al dispozitivului vostru. Pentru terminalele CDMA Cydia va afisa textul iPhone 4 CDMA in respectiva portiune. saurik nu a explicat motivul pentru aceasta diferentiere in Cydia, insa aseara am scris un articol in care va explicam faptul ca o anumita aplicatie de navigare prin GPS a trebuit modificata pentru a functiona si cu iPhone 4 CDMA. Probabil a fost doar un caz izolat si nu exista motive sa credem ca aplicatiile nu vor fi compatibile, oricum vom afla zilele acestea daca iPhone 4 CDMA ruleaza orice aplicatii sau nu.

So, daca vedetia cel text acolo jos veti sti ce inseamna.

 • Stefan

  @zaone , am si eu o intrebare… Dupa ce am facut jailbreak cu grenpois0n peste redsn0w mi-a sters contul de mail si de mobile.me si cand incerc sa le bag inapoi imi zice ca user name sau pass sunt incorecte.(asta la mobile.me, la mail mi-a luat setarile inapoi.). Si inca o problema care am gasit-o, daca dau clik pe un video care e postat de tine,sau de alt site care in mod normal ma trimite pe youtube, acum ma trimite pe youtube si imi iese din el. Youtube-ul merge daca intru direct in el ,deci, nu e problema de la youtube. 🙁 si cu game center la fel cu contu. A mai patit cineva asa ceva dupa jailbreak cu grenpois0n?

 • Eu cu YouTube nu am probleme, cu mobileme nu stiu ca nu folosesc, dar ar trebui sa mearga.

 • Catalin

  @Stefan, du’te in cydia si adauga repo-ul cydia.pushfix.info si apoi vei gasi aici 3 pachete de pushfix pt youtube. Instaleaza’le pe rand sau pe toate si pe urma ar trebui sa’ti mearga youtube-ul. La fel patisem si eu, dar cu un an in urma pe o alta versiune de ios. Sa lasi un comm daca ai rezolvat ca sa stie si altii ce au de facut daca au aceeasi probl.

 • Methos

  offtopic
  @zaone : daca ai ifon 4 iti recomand cu drag sa bagi aplicatia “find my iphone”, cu ea faci un cont gratis de me si iti localizezi telefonul oriunde.
  Dupa mine ( de cand am ifon4 ) consider aplicatia aia un must.

 • Andrei

  cam offtopic aici.. ca sa fiu la subiect mi se pare foarte buna ideea cu cydia… nu poti lua tzeapa sa cumperi iphone cdma in romania

 • Stefan

  @catalin. eu am iphone 4 luat de la cosmote. nu am probleme cu youtube-ul. doar atunci cand sunt redirectionat de pe un site am probleme. telefonu e never….. si a fost activat cu cartela operatorului de telefonie. nu are de ce sa nu mearga push notification. mersi oricum pt sfat.