Prima Pagina aplicatii Compania Opera va lansa browserul Opera pentru iPad la MWC

Compania Opera va lansa browserul Opera pentru iPad la MWC

Compania Opera a anuntat astazi ca browserul sau este folosit de peste 100 de milioane de posesori de telefoane mobile din lumea intreaga, o cifra extrem de mare avand in vedere ca browserul nu vine preinstalat in multe dispozitive. In urma acestui anunt compania a declarat ca versiunea pentru iPad a browserului Opera va fi disponibila in viitorul apropiat insa o prezentare va avea loc la Mobile World Conference ce se va desfasura la Barcelona in zilele urmatoare. Opera pentru iPhone/iPod Touch este disponibil in AppStore de cateva luni bune si a generat o intreaga isterie la lansare fiind primul browser 3rd party acceptat de Apple.

Opera, which has browsers for personal computers and mobile phones, said in a statement on Thursday the new version of Opera Mini for Apple’s iPad would ‘appear’ at the Mobile World Congress trade show next week in Barcelona.

Revenind cu picioarele pe pamant, versiunea pentru iDevices a Opera nu functioneaza chiar atat de grozav iar pe iPhone 4 performantele sunt jalnice. Am incercat sa folosesc Opera pe iPhone insa nu am gasit chiar atat de multe puncte forte fata de Safari mai ales daca am o conexiune buna in mod constant. Opera e buna pentru conexiuni slabe si cam atat, in rest Safari contine mult mai multe optiuni.

 • Poison

  Opera este mai mult decat jalnica. Ii trebuie neaaparat multitasking si suport pentru retina display

 • Safari baza si skyfire din cand in cand ptr video in flash 😉

 • Mihai

  Nu e de mirare ca sunteti fani Apple. VA PLACE sa nu aveti alternativa!

 • MSlv

  eu nu pot sa înțeleg de ce nu s-a făcut pana acum nici un update pentru retina…

 • Mihai

  Pentru ca Opera are putini angajati si lucreaza pe multe platforme. I4 nu e centrul universului.

 • KFF

  De-aia are Opera 4% din piata browserelor ….