Prima Pagina Apple iPad 2 nu a aparut inca dar apar zvonuri despre iPad 3

iPad 2 nu a aparut inca dar apar zvonuri despre iPad 3

John Gruber, unul dintre cei mai respectati tech bloggeri, a scris aseara pe blogul personal un articol in care vorbea despre noile produse HP, insa mentioneasi despre o posibila lansarea a tabletei iPad 3 in toamna acestui an. Stiu ca e prematur sa vorbim acum despre iPad 3, insa dupa publicarea articolului de catre John Gruber, TechCrunch a publicat un altul in care detalia un zvon asemanator auzit dintr-o sursa independenta. John Gruber sustine ca Apple ar putea lansa un nou model al tabletei iPad in septembrie pentru a modifica, ciclul anual al lansarilor in ideea de a il apropia de sarbatorile de iarna cand compania genereaza vanzari foarte mari. Afirmatia lui Gruber este bazata pe pura sa “imaginatie”, deci nu pe ceva real, insa TechCrunch sustine ca are informatii sigure.

Gruber

Summer feels like a long time away. If my theory is right, they’re not only going to be months behind the iPad 2, but if they slip until late summer, they might bump up against the release of the iPad 3. And not only did they announce this with a distant ship date, they did it with no word on pricing.

But I’m certain that Apple sees the potential and the high stakes. They’re not going to leave any gas in the tank pushing the iPad hardware specs forward as fast as they can.

Techcrunch

We’ve now heard that this “fall surprise” is related to this would-be iPad 3. We don’t have any more concrete information beyond that. But, as of right now, the plan is apparently to release one iteration of the iPad in the next few weeks. And then blow the doors open with another new version in the fall.

Nu stiu de unde au obtinut ei informatiile, nu cred ca sunt adevarate, Apple nu a lansat niciodata un produs complet nou la doar cateva luni de la lansarea altuia, insa cred intr-o alta teorie. Se anunta ca va fi si o tableta iPad compatibila cu standardul CDMA. Apple ar putea lansa acest model in toamna, adica la cateva luni de la lansarea principala, asa cum a facut si acum cu iPhone 4. Avand in vedere ca Verizon abia a primit noul model al iPhone, Apple ar putea amana lansarea tabletei pentru toamna anului acesta pentru a nu afecta vanzarile terminalului. Aceasta este singura explicatie logica pe care o pot eu gasi pentru lansarea unei tablete “iPad 3” in toamna anului 2011.

 • Oakish

  Mdah …. eu zic apare ipad 10 anul asta …. :))
  Parerea mea este ca nici macar Iphone 5 nu va aparea anul acesta …

 • Apare sigur stai linistit.

 • Costi

  @zaone: mai selecteaza si tu articolele, nu posta si tu toate prostiile, sa fim seriosi acuma, ce mai e si cu articolul asta? “ca o zis unu in inchipuirea lui pe un blog porcaria asta de presupunere” tu faci un articol. Eu sunt un loial cititor al zaone.ro si vreau putina calitate 😉
  Bafta multa in continuare, faci o treaba faina…

 • Well, ala e unul dintre cei mai respectati bloggeri din lume, TechCrunch e unul dintre cele mai respectate site-uri din lume, sa nu mai spun ca businessinsider si alte publicatii mari au preluat stirea. Eu v-am explicat ce spuneau ei si am prezentat o teorie a mea. Daca era vorba despre vreun necunoscunt mai ziceam dar stirea umbla peste tot si mi s-a parut normal sa o public si sa explic de ce cred eu ca nu e serios zvonul.

 • polarik

  Costi pana la urma , si acest site , tot blog este , zaone pune ce vrea pe el , isi expune parerea personala.
  Nu ii impune cineva ce sa faca , ci face asta de buna voie.

 • Sunt unii care mai arunca una alta intr-un comentariu pentru a starni cearta. Nu`i intereseaza pe ei si daca pe ei nu ii intereseaza atunci nimeni nu trebuie sa afle. N`am fost adeptul acestei “gandiri” niciodata si nu voi fi.

 • Mihai_rt

  Bate campii

 • Sykes

  Despre iPhone 6 ce se mai zice ?

 • Ask Gruber and TechCrunch.

 • Bejan Andrei

  hei zaone vezi ca ai ajuns citit acuma si de cei de la hit.ro :)) uite aici cum te citeaza! 🙂 http://www.hit.ro/hardware/Au-inceput-sa-curga-zvonuri-despre-iPad-3-alias-iPad-Mini

 • Nu ma citeaza nimeni acolo. Citeaza tgdaily.