Jocul saptamanii din AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yEbls7BSEkw[/youtube]

NBA Jam este cel mai nou sports game din portofoliul companiei EA Games si trebuie sa recunosc, ca arata foarte bine. Jocul a fost lansat oficial acum 2 zile in AppStore, costa 3.99€ si promite sa aduca spiritul NBA in “mainile” voastre. EA Games a reusit sa introduca 30 de echipe din NBA in acest joculet, a reusit sa faca un engine grafic destul de bun si un gameplay pe masura. Pe langa jucatorii celor 30 de echipe incluse veti putea debloca, cateva legende ale basketball-ului american precum Dennis Rodman, Scotty Pippen, sau Karl Malone plus alti cativa jucatori “secreti” care pot fi deblocati doar pe iPhone/iPod Touch.

M-am jucat putin cu NBA JAM si din pacate am constatat cu neplacere faptul ca jocul nu e chiar atat de grozav pe cum il prezinta EA Games. Din punct de vedere grafic totul arata foarte bine mai putin fetele jucatorilor care din punctul meu de vedere sunt foarte prost facute. La gameplay pot reprosa doar un singur lucru, faptul ca daca ajungi in preajma cosului jucatorii incep sa dea singuri cos fara ca tu sa le faci nimic. Cam atat despre NBA Jam, nu as putea sa o recomand pentru ca nu mi se pare chiar atat de grozava.

Pretul initial:
Nume:
NBA JAM by EA SPORTS™ (World)

3.99





Developer: Electronic Arts N…
Categoria: Games


Descriere: NBA JAM IS BURNING UP THE APP STORE! FANS & CRITICS ARE ALL ON FIRE!
overwhelmingly satisfies in every way if you were ever a fan of the original NBA Jam series. (Jared Nelson, Touch Arcade)
4/4 MUST HAVEa sports game that action or arcade gamers will lo…


Dimensiunea aplicatiei este: 262.3 Mb