Greenpois0n RC6 disponibil saptamana viitoare

Desi Chronic Dev Team a promis ca versiunea RC5 a greenpois0n va permite utiliatorilor de Apple TV 2G sa isi jailbreak-uiasca dispozitivele, din pacate echipa nu a avut timp sa includa suport pentru acest produs al Apple inca. Seas0npass este o solutie de jailbreak pentru Apple TV 2G si dezvoltatorii acesteia promit ca saptamana viitoare vor scoate o noua versiune a programului de jailbreak care va fi compatibil cu iOS 4.2.1. Ultima oara cand Chronic Dev Teama  vorbit de greenpois0n RC6 a spus ca va veni cu suport pentru Apple TV 2G, deci saptamana viitoare este foarte posibil sa avem o noua versiune a greenpois0n disponibila.

The first beta version of Seas0nPass for Windows has gone out to those who signed up for the Seas0nPass beta earlier this week. Barring any major setbacks, or show-stopping bugs we’re hoping to have a public version available next week.

Nu stiu daca noua versiune a greenpois0n va aduce si altceva in afara de suport pentru Apple TV 2G, insa ar fi interesant daca ar avea un sistem de activare a dispozitivelor implementat.

UPDATE: greenpois0n RC6 este acum disponibil pentru download.