LG Optimus 3D anuntat oficial

Desi LG Optimus 2X a fost lansat recent pe piata, compania a anuntat astazi lansarea unui alt smartphone, tot din linia Optimus dar de acesta data vorbim despre LG Optimus 3D, primul smartphone capabil sa inregistreze coninut video in format 3D. Smartphone-ul are desigur un procesor dual-core de 1Ghz, ecran de 4.3 inch care permite vizionarea continutului 3D fara ochelari, 2 camere in partea din spate, una dintre ele capabila sa filmeze 3D si va recunoaste de 4 ori mai multe formate video decat restul terminalelor mobile. Nu se stie inca pretul dispozitivul dar nu va imaginati ca va fi ieftin deoarece e primul smartphone 3D si tot ce e nou e scump.

Cred ca lumea va cumpara aceste dispozitive, chiar daca doar pentru a testa capacitatile sale de a filma 3D, cred ca Apple ar putea avea ceva mai multa concurenta decat se astepta cu acest model 3D. Smartphone-ul are hardware puternic, vine cu acest element de nouate, 3D si va atrage multa lume, acum depinde si de cum il va promova LG.

12 COMENTARII

  1. Am asa o presimtire…nu stiu…dar parerea mea este ca Apple ne va face o mica surpriza la WWDC 2011 : iPhone 5 3D.
    Sa nu radeti, ganditi-va putin : cate tehnologii noi a introdus Apple in iPhone-uri sau cate tehnologii mai vechi au fost implementate (sau “folosite”, daca vreti) “cum trebuie”.
    Nintendo 3DS a fost primul device 3D fara ochelari, acuma urmeaza LG Optimus. Al treilea va fi iPhone 5 (cred, sper). Oricum, daca nu va fi iPhone 5, la WWDC 2011, sigur va fi dezvaluit un iPhone 3D la WWDC 2012.

  2. Cred ca abia in 2012 vom vedea un iPhone 3D, e prea devreme acum, tehnologia e imatura si ecranele sunt scumpe. Stai intai sa vedem cat va costa acest LG Optimus 3D.

  3. Ai dreptate, tehnologia “3D fara ochelari” e imatura, dar mai ti minte in 2007 ce naspa erau TouchScreen-urile ? Cand a fost lansat primul iPhone toata lumea a picat pe spate cu tehnologia Multi-Touch. 🙂

  4. True, vom vedea in vara, nu m-ar deranja sa am un iPhone 3D dar la un pret decent. Sincer sa fiu ar suna bine iPhone 3D, nici nu vreau sa ma gandesc la cati bani vor scoate cu o denumire de genul asta.

  5. @MihaiN, fete mai frumoase? Așa spunem noi, căci fetele noastre sunt frumoase, însă am citit printre comentarii pe engadget și ăia de comentau erau înnebuniți de frumusețea “domnișoarelor”!

  6. Ce tehnologie de display folosește? LCD? LED?

    Dacă nu se vor produce ecrane de-astea în cantitate suficientă pânâ în vară, nu va putea fi introdus în iPhone 5. Iar dacă vor avea mai puțini dpi decât actualul Retina display, asemenea.