Motorola Xoom disponibila la pre-comanda pentru 1199$

Motorola Xoom, flagship-ul Android in lupta cu iPad, va costa 1199.99$ in SUA la retailerul Best Buy. In comparatie, cea mai ieftina tableta iPad Wi-Fi only costa 499$ iar cea mai ieftina tableta iPad 3G costa 629$. Toata lumea astepta cu sufletul la gura lansarea acestei tablete si probabil mult isi doreau sa o achizitioneze insa avand in vedere ca ea costa 1200$, adica aproape dublu fata de o tableta iPad 3G, am impresia ca vom asista la un mare “fail” din partea celor de la Motorola. Samsung Galaxy Tab a fost intial anuntata cu un pret de peste 1000$, insa in final a ajuns sa fie ceva mai ieftina, nu stiu daca lucrurile vor sta la fel si cu Motorola Xoom, insa in momentul de fata nu se prezinta ca o rivala pentru iPad.

In SUA tableta ar fi disponibila si la operatori care desigur ca o vor oferi la preturi subventionate insa cu abonamente scumpe, deci in final tableta va costa prea mult. Nu stiu cum au gandit cei de la Motorola intreaga lansare insa in momentul de fata ar lucrurile nu arata prea grozav. Tableta este disponibila la pre-comanda de la Best Buy incepand cu 17 februarie.

UPDATE: Pretul afisat de Best Buy ar putea fi preliminar. Cei de la Engadget sustin ca pretul real al tabletei ar putea fi 800$.