Samsung Galaxy S2 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Samsung Galaxy S 2 va fi prezentat oficial de Samsung in cadrul MWC din Barcelona, insa desigur ca imagini cu dispozitivul au aparut deja pe internet cu putin timp inaintea prezentarii oficiale. Terminalul are un ecran de 4.3 inch(4.27), procesor dual-core de 1 Ghz, camera de 8 megapixeli, giroscop, cateva aplicatii de socializare de la Samsung si dupa lansare va “purta titlul” de cel mai subtire smartphone din lume. Cu o grosime de doar 8.49mm, Samsung Galaxy S 2 “fura” acest titlul de la Sony Xperia Arc prezentat la CES 2011. iPhone 4 a fost declarat in vara cel mai subtire smartphone din lume avand o grosime de 9.3 mm, insa iata ca 8 luni mai tarziu Samsung lanseaza un smartphone care depaseste iPhone 4 si la acest capitol.

Privind imaginile din articol pot spune doar atat :  dispozitivul acesta este atat de mare si atat de incomod incat putina lume va fi intr-adevar multumita de ecran. 4.3 inch inseamna foarte mult pentru un smartphone, si se observa destul de clar in imaginile de mai sus dimensiunea mult prea mare a dispozitivului. Cand am tinut in mana un Samsung Galaxy S, care are ecran de doar 4 inch, am avut impresia ca e mult prea mare pentru un telefon mobil, dar aceasta noua versiune intrece limitele. Cand am vazut un Toshiba TG01 la Orange m-am gandit ca Toshiba a gresit rau de tot cu ecranul acestui dispozitiv, dar el avea doar 4.1 inch, ganditi-va cum e cu unul de 4.3. Va recomand sa mergeti pe la un Orange Shop, sa cautati un Toshiba TG01, sa vedeti cat e de mare, sa mai adaugati 0.2 inch si veti afla cat de incomod va fi un Samsung Galaxy S in buzunarul vostru.

UPDATE: Puteti urmari live conferinta Samsung de la MWC Barcelona in direct de pe aceasta pagina. Conferinta va incepe la ora 23:00.