Prima Pagina Android Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab 2 de la MWC din Barcelona

Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab 2 de la MWC din Barcelona

Desi oficial tableta nu a fost prezentata inca, Samsunghub a reusit sa obtina cateva imagini in exclusivitate cu Samsung Galaxy S 2 si Samsung Galaxy Tab 2 chiar de la conferinta. MWC din Barcelona. Tableta celor de la Samsung are un ecran de 10.1 inch, rezolutie de 1280 x 800 px, procesor dual-core de 1Ghz camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze HD si desigur ruleaza Android 3.0 Honeycomb abia prezentat de Google. Tableta este mare, mult mai mare decat prima versiune si cu 0.4 inch mai mare decat iPad, are hardware foarte puternic si un nou sistem de operare special facut pentru tablete, acum ramane de vazut cum se va descurca in lumea reala.

Daca Samsung Galaxy Tab nu a avut parte de un succes prea mare, am impresia ca lucrurile vor sta cu totul si cu totul diferit in cazul Samsung Galaxy Tab 2 daca, compania va comercializa tableta la un pret decent si daca vor exista aplicatii utile pentru ea. Apple sta acum si priveste la tot ce “arunca” concurenta in lupta si in curand ne va demonstra ca asteptarea a meritat.

 • Share it please!

 • andrew

  Apple sta acum si priveste la tot ce “arunca” concurenta in lupta si in curand ne va demonstra DACA asteptarea a meritat.

  imi place de tine ca in general incerci sa nu fi fanboy apple dar uneori te ia valul si faci niste afirmati mai fara acoperire, asa…
  personal cred ca e greu pentru apple sa faca fata la presiunea celorlalti jucatori de pe piata de tablete, mai ales ca apple e standardul pe care toti incearca sa-l depaseasca.
  Personal am un ipad wifi 3g de 64 gb pe care nu cred ca-l voi schimba cu ipad2, dar ma tenteaza sa cumpar un motorola xoom sau un galaxy tab2.
  Vom vedea. Sper ca pe masura ce mai afli noutati de la lansarea samsung de azi sa le postezi, ca in ultima vreme asta e singurul site legat de telefoane si tablete pe care mai intru. asta si gsmarena desigur.
  felicitari pentru ce faci aici si tine-o tot asa.

 • Sa spunem ca e o “speranta” ca vor lansa ceva care sa ne demonstreze ca a meritat asteptarea. Personal consider ca Apple sta acum, astepta si va prezenta iPad 2 abia dupa ce prezinta LG noua lor tableta. Foarte multe tablete au fost prezentate, Apple a stat cuminte, a vazut si acum probabil va scoate ceva care sa mentina tableta iPad 2 pe primul loc.