Prima Pagina 3D Video: LG Optimus 3D hands-on

Video: LG Optimus 3D hands-on

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T2pEOYsvnqc[/youtube]

Primul smartphone din lume capabil sa filmeze 3D si sa afiseze continutul pe ecranul propriu a fost prezentat oficial astazi de catre LG. LG Optimus 3D are 2 camere montate in partea din spate care ii permit sa inregistreze continut video in format 3D pe care il poate afisa pe ecranul de 4.3 inch special facut pentru a nu impune utilizatorilor necesitatea de a purta ochelari 3D. Dispozitivul vine cu Android 2.2.1 Froyo si un meniu 3D care se misca destul de greu din cate vad eu  in clipul de mai sus, insa modelele prezentate de LG sunt in faza de dezvoltare deci mai mult ca sigur vor fi imbunatatite pana la lansarea oficiala.

LG Optimus 3D nu va fi disponibil pe piata pana in primavara insa pare a fi destul de interesant si cu siguranta va atrage foarte multe persoane dornice sa ii testeze capacitatea de a filma/reda continut 3D. Ce parere aveti despre el?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pdqLDdzJrts[/youtube]

LIKE
Articolul anterioriPhone nano concept
Urmatorul articolScrie pe cer cu Orange
 • Share it please!

 • mariusr22

  Se misca intradevar foarte bine. UI-ul 3D e fantatastic. Probabil ca va costa pe undeva pe la 600 E sau peste.

 • myckyd2002

  ff tare !! din ce in ce mai multe telefone apar pe piata cu multe optiuni si din ce in ce mai atragatoare ….se pare ca iphone 4 incepe sa piarda teren ,nu mai este ca pe vremuri …..ff tare acest telefon si cand va aprea sigur il voi testa ! t

 • DjCultus

  @myckyd2002: vorbesti aiurea ! s-a lansat cumva iphone 5 si nu stiu eu ? wait, watch and learn si apoi talk 🙂
  Ps: imi place efectul acesta 3D :)) ! Si totodata FAIL: no internet connection !

 • Tigris Regalis

  Interfața aia 3D nu este deloc practică, parcă este o reintrepretare în 3D a interfețelor obosite de pe primele telefoane mobile din anii 90, când tot dădeai scroll la liste de meniuri și opțiuni care aveau o mică animație când te opreai în dreptul lor. Iar trecerea de la interfața 3D la interfața Android nu este deloc elegantă, se potrivește “ca nuca-n perete”.

  Pe cât de interesantă este partea hardware – adică posibilitatea de a filma 3D – pe atât de neșlefuită este partea software.

  Nici aspectul filmelor în 3D nu pare cine știe ce … probabil ne vom lămuri abia după ce apar filme din acestea pe YouTube (dacă se vor afișa în 3D și nu vor fi convertite la 2D pe YouTube).

 • glm

  deci: rusine lg&google pt asa interfata “sucks”, incercati sa faceti ceva si mai tare pt a-l multumi pe @tigris care nu e multumit nici de cum se vad filmele (pe care nu le-a vazut inca “pe viu”). ce mai! un smartphone slab, asteptam pe ala cu marul… ala va fi perfect si va mai reinventa ceva, nu conteaza ce… poate 3d-ul…

 • Tigris Regalis

  @Glm: Tu ai spus-o!

 • mariusr22

  N-as putea spune ca LG-ul asta sau Galaxy S vor fi iphone killere. Sa nu uitam ca Galaxy tab a fost intradevar aproape de ipad insa avenit la un pret foarte mare. Acelasi lucru cred ca se va intampla si aici.
  Galaxy SII si LG Optimus 3D vor fi la preturi foarte mari!!! 600 – 700 de E. In conditiile astea nu mai sunt atat de iPhone Killere

 • Axelm

  Desigur ca ideea este super, din video nu pot sa imi dau seama cat este de reușit efectul 3D dar concluzia este ca in final noi consumatorii avem de câștigat

 • Mircea

  Parerea mea este ca SGS II va avea cam acelasi pret care l-a avut SGS la lansare, in jur de 400-500 de EUR.