Video: LG Optimus 3D hands-on

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T2pEOYsvnqc[/youtube]

Primul smartphone din lume capabil sa filmeze 3D si sa afiseze continutul pe ecranul propriu a fost prezentat oficial astazi de catre LG. LG Optimus 3D are 2 camere montate in partea din spate care ii permit sa inregistreze continut video in format 3D pe care il poate afisa pe ecranul de 4.3 inch special facut pentru a nu impune utilizatorilor necesitatea de a purta ochelari 3D. Dispozitivul vine cu Android 2.2.1 Froyo si un meniu 3D care se misca destul de greu din cate vad eu  in clipul de mai sus, insa modelele prezentate de LG sunt in faza de dezvoltare deci mai mult ca sigur vor fi imbunatatite pana la lansarea oficiala.

LG Optimus 3D nu va fi disponibil pe piata pana in primavara insa pare a fi destul de interesant si cu siguranta va atrage foarte multe persoane dornice sa ii testeze capacitatea de a filma/reda continut 3D. Ce parere aveti despre el?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pdqLDdzJrts[/youtube]

Articolul precedentiPhone nano concept
Articolul următorScrie pe cer cu Orange
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.