Prima Pagina aplicatii GeoRing Lite disponibila in AppStore

GeoRing Lite disponibila in AppStore

6

GeoRing este o aplicatie foarte interesanta din AppStore care ne permite sa adaugam ringtone-uri pentru fiecare dintre contactele noastre dar ne afiseaza totodata locatia pe harta pentru fiecare apel primit. GeoRing permite setarea unui playlist cu melodii din libraria telefonului vostru si permite rularea unui anumit ringtone atunci cand suna telefonul. Aplicatia ne permite sa selecta orice melodie din libraria iPod drept ton de apel si ne da voie sa activam o setare care alege in mod aleatoriu ringtone-ul care canta atunci cand suna telefonul. Toate aceste modificari se fac direct din iDevice-ul nostru deci nu va fi nevoie sa il sincronizam cu iTunes pentru a le aplica.

GeoRing ne afiseaza pe harta locatia unde am primit apelurile din lista aplicatiei Phone. GeoRing va salva pe harta locatia noastra atunci cand acceptam un apel si impreuna cu locatia va salva toate datele despre respectivul apel. In ceea ce priveste tonurile de apel GeoRing ne permite sa stabilim punctul din care incepe sa cante respectivul ton de apel si punct in care redarea se opreste, deci practic ati putea selecta o bucata de 30 de secunde dintr-o melodie de 3 minute drept ton de apel.

Versiunea Lite a aplicatiei a fost lansata azi in AppStore si este disponibila gratuit.

Pretul initial:
Nume:
GeoRing Lite – instant ringtone with any song

Gratuit

Developer: Johnny Ixe
Categoria: Music


Descriere: Instantly turn any any song in your iTunes library into ringtone with just a few taps. Unlike other ringtone-making apps, GeoRing doesn’t require iTunes syncing, which means your phone can ring with any song right away.

Plus, view your recent answered ca…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.1 Mb