iPhone 4 ales cel mai bun terminal mobil al anului la Mobile World Congress

Apple a decis sa nu mai participe la conferinte internationale in care se prezinta cele mai noi inovatii in domeniul tehnologic dar asta nu inseamna ca produsele companiei nu primesc recunoasterea de care au nevoie. In cadrul conferintei internationale Mobile World Congress 2011 ce are loc la Barcelona, iPhone 4 a fost ales drept cel mai bun terminal mobil al anului 2010 la gala Global Mobile Awards 2011, surclasand terminale precum Samsung Galaxy S, Google Nexus One, HTC Desire, etc. Membrii juriului au apreciat calitatea materialelor folosite in terminalul iPhone 4, design-ul inovator si AppStore-ul care atrate atatia clienti si developeri deopotriva.

Desi Apple a avut parte de cateva probleme cu iPhone 4 dupa lansare, iata ca pe plan international acest telefon lansat acum 8 luni de zile inca este in topurile expertilor desi a fost contestat de nenumarate ori de catre toti competitorii. Iata ce au avut de spus membrii juriului :

Best Mobile Device

Apple – iPhone 4

Judges’ comments:

iPhoneGreat screen, sharp design, fantastic materials, and phenomenal ecosystem for app developers. In a tight race, the iPhone 4 built on the success of its predecessors to set the pace for smart phones.