Prima Pagina Apple iPhone 4 ales cel mai bun terminal mobil al anului la Mobile...

iPhone 4 ales cel mai bun terminal mobil al anului la Mobile World Congress

Apple a decis sa nu mai participe la conferinte internationale in care se prezinta cele mai noi inovatii in domeniul tehnologic dar asta nu inseamna ca produsele companiei nu primesc recunoasterea de care au nevoie. In cadrul conferintei internationale Mobile World Congress 2011 ce are loc la Barcelona, iPhone 4 a fost ales drept cel mai bun terminal mobil al anului 2010 la gala Global Mobile Awards 2011, surclasand terminale precum Samsung Galaxy S, Google Nexus One, HTC Desire, etc. Membrii juriului au apreciat calitatea materialelor folosite in terminalul iPhone 4, design-ul inovator si AppStore-ul care atrate atatia clienti si developeri deopotriva.

Desi Apple a avut parte de cateva probleme cu iPhone 4 dupa lansare, iata ca pe plan international acest telefon lansat acum 8 luni de zile inca este in topurile expertilor desi a fost contestat de nenumarate ori de catre toti competitorii. Iata ce au avut de spus membrii juriului :

Best Mobile Device

Apple – iPhone 4

Judges’ comments:

iPhoneGreat screen, sharp design, fantastic materials, and phenomenal ecosystem for app developers. In a tight race, the iPhone 4 built on the success of its predecessors to set the pace for smart phones.

 • Share it please!

 • Merita locul 1 cu siguranta 😉

 • Personal sunt uimit ca dupa atat timp inca e numero 1.

 • Cosmin2310

  Doamne ajuta ca Marul mereu sa fie pe locul 1 🙂

 • alex

  Normal ca da , numero uno ,,,

 • SymbianFreak

  MWC, daca e vorba de evenimentul din Barcelona, este Mobile World Congress, nu Mobile World Conference. 🙂

  In ceea ce priveste iPhone 4…cu exceptia design-ului “exceptional” (atat de exceptional incat nici telefoane nu poate sa faca fara sa scape semnalul), eu as avea multe de dezbatut la decizia asta. Nu l-as fi considerat nici pe departe cel mai bun (in sensul de cel mai complet din toate punctele de vedere) device al anului… Dar, ma rog…asta e doar parerea mea.

  @zaone: eu sunt uimit ca a ajuns numarul 1. :))

 • alex

  tocmai , Nokia N8 este aproape complet dar este o mare dezamagire ..

 • Doc

  😀 good point 😀

 • Tigris Regalis

  Nu mă miră decizia, este totuși terminalul de referință pentru toată industria respectivă, la care se raportează toți și pe care îl imită.

 • Ionut !

  Hai sa fim seriosi , Iphone chiar merita locul 1 , nu ca sunt utilizator al IDevice-urilor dar ce sistem de operare se misca la fel de bine ca si IOS ? Am un prieten care are Samsung galxy S cu Android 2.2 dar se misca parca in … frames … ciudat ! Acum au pus bigger display , procesor mai tare dual core ca ce chestie daca sistemul de operare este varza ? Pot sa aiba ei widget-uri dar utilizatorii de Android tanjesc dupa Aplicatiile noastre ! Iphone 4 e cel mai bun !