Apple va LANSA un iPhone 12 care va SEMANA MULT cu iPhone 4

Apple vrea sa lanseze un iPhone 12 care seamana foarte mult cu iPhone 4, compania americana avand planuri foarte mari pentru telefoanele pe care le distribuie.

iphone 12 design iphone 4

iPhone 12 este in proces de dezvoltare la compania Apple in momentul de fata, iar conform celor mai recente zvonuri, urmeaza sa fie lansat in 2020 de catre compania americana, dar cu o schimbare foarte importanta. Mai exact, se pare ca iPhone 12 va avea elemente de design care-l vor face sa semene foarte mult cu iPhone 4, ceea ce este o veste grozava pentru toata lumea, cel din urma model fiind vazut ca unul dintre cele mai bune ale Apple.

iPhone 12 urmeaza sa beneficieze de o schimbare substantiala de design, asa cum s-a intamplat si cu iPhone X, ideea din spatele modificarilor avand la baza dorinta celor de la Apple de a aduce ceva nou pentru clienti. Revenirea la design-ul iPhone 4, foarte apreciat la vremea lui, este un semn ca Apple incearca sa revina la vremurile in care Steve Jobs lua deciziile bune pe care acum mai nimeni nu pare sa le ia in cadrul companiei americane.

Apple va LANSA un iPhone 12 care va SEMANA MULT cu iPhone 4

iPhone 12 cu un design care seamana foarte bine cu cel al iPhone 4 ar reprezenta cu siguranta o alternativa viabila pentru cei care vor fi anul viitor in cautarea unui smartphone, in special pentru vechii fani ai Apple. Actualele design-uri folosite in telefoanele iPhone sunt departe de a fi apreciate de catre toti clientii, iar daca Steve Jobs ar fi trait, probabil ca i-ar fi concediat pe cei care au gandit decupajul din ecran si camera triunghiulara.

“Previzăm că noul design iPhone 2H20 se va schimba în mod semnificativ […] Cadrul metalic și sticla față și spate 2 / 2.5D sunt încă utilizate, dar suprafața cadrului metalic va fi schimbată într-un design similar cu iPhone 4, înlocuirea proiectării actuale a suprafeței.”

Avand in vedere ca Steve Jobs nu mai este, iar Apple nu mai are idei, se pare ca in iPhone 12 se va refolosi un design care a avut succes, probabil pentru a mai linisti fanii care tot critica designerii din Cupertino. Desigur ca toate criticile sunt facute pe buna dreptate, iar asta pentru ca Apple a cam pierdut contactul cu ideea de design frumos, iar poate ca in iPhone 12 vom vedea o revenire la ceea ce a facut-o faimoasa in lumea intreaga.

iPhone 12 va fi lansat in 2020 de catre compania Apple, adica peste un an de zile, asa ca mai avem destul de asteptat pana cand totul va deveni realitate pentru clienti.