Apple intentioneaza sa produca televizoare

V-am spus acum cateva saptamani ca Apple intentioneaza sa investeaza timp si bani in dezvoltarea unui nou model de televizoare. O recenta oferta de munca publicata pe site-ul Apple intareste aceasta teorie deoarece Apple cauta ingineri specializati in dezvoltarea de solutii de alimentare si printre produsele in care aceste surse de alimentare ar fi folosite, Apple specifica televizoarele. Apple listeaza o serie intreaga de produse pentru care ar avea nevoie de noi solutii de alimentare si mentioneaza televizoarele separat de Mac-uri, ecrane LCD, sau notebook-uri deci e destul de clar ca vorbim despre un produs cu totul nou.

The position primarily involves high-density offline power supply’s development for Apple’s next generation Macintosh platforms spanning from notebook computers, desktop computers, servers, standalone displays and TV.

Acesta nu e primul zvon de acest gen insa pana acum Apple nu a cautat oameni care sa aiba cunostinte despre implementarea unor solutii de alimentare pentru televizoare asa ca ne putem imagina un viitor Apple Television de la Apple. Facem distinctie intre Apple TV si un televizor deoarece vorbim despre 2 produse complet diferite ca functionalitate si dimensiuni.