Video: Test de rezistenta pentru iPhone 4

25

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=950ufxJe1Uw[/youtube]

Am vazut cateva teste de rezistenta pentru terminale iPhone, insa acesta este unul dintre cele mai complete si mai relevante de pana acum. O companie a decis sa treaca un iPhone 4 prin cateva teste in ideea de a demonstra cat de rezistent este cel mai iubit si cautat smarphone al momentului. De la lovituri, la zgarieturi sau socuri electrice, iPhone 4 a trecut cu brio prin aproximativ 90% dintre toate testele la care a fost supus si asta demonstreaza ca in ciuda tuturor problemelor raportate pana acum iPhone 4 este un terminal produs cu materiale de calitate si cu o rezistenta de invidiat. Din pacate iPhone 4 nu este chiar atat de rezistent la cazaturi pe suprafete dure iar testele facute cu bucatile de gresie releva ca partile laterale sunt destul de vulnerabile si vor crapa relativ usor in cazul acestui tip de cazaturi.

M-am mirat sa vad ca terminalul s-a zgariat destul de greu chiar si atunci cand pe suprafata ecranului a fost plimbat un cui si spun asta deoarece am citit multe articole in care diverse persoane se plangeau ca s-au trezit cu terminale zgariate rin simpla purtare a acestora in buzunar cu un set de chei. Placut impresionat am fost de testele cu apa si berea din care iPhone 4 a iesit fara nici cea mai mica problema, dar asta nu inseamna ca va puteti apuca sa il testat singuri acasa. In final iPhone 4 e un terminal destul de rezistent dar asta nu inseamna ca ar trebui sa incepeti sa abuzati de el.

UPDATE: Puteti compara rezultatele obtinute de terminalul iPhone 4 cu cele obtinute de un Nokia N8 supus acelorasi teste de catre aceesi companie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sZz0vcxOLC4[/youtube]

Thanks to alin.