Prima Pagina iDevices TinyUmbrella 4.21.11 update

TinyUmbrella 4.21.11 update

TinyUmbrella, programul cu care putem salva SHSH-uri pentru iDevice-uri, face restore folosind SHSH-uri sau face update la o versiune a iOS fara a actualiza si baseband-ul(in cazul iPhone 4) a fost actualizat astazi. Versiunea 4.21.11 rezolva o parte dintre bugurile si problemele versiunilor anterioare dimensiunea pachetului de instalare este mai mica. Acestea sunt singurele noutati aduse de aceasta versiune insa dezvoltatorul aplicatiei promite ca versiunile viitoare vor aduce, cateva functionalitati noi. Deocamdata acesta a anunta ca in urmatoarea versiune va rezolva problema cu scoaterea din Recovery Mode a terminalelor noastre dupa update la iOS 4.2.1 si blocarea procesului de restore prin afisarea erorii 1015.

Puteti descarca TinyUmbrella 4.21.11 de aici : Windows, Mac OS X.

 • salut zaonea , nu scriu bine dar te intreb aici.
  pot pune 4.3b1 pe 3gs? (cu jailbreak) , am batut google in toate partile si n-am gasit mai nimic , decat demonstratii , dar nu si tutoriale , iar acela facut de tine cu pwnage tool e doar pentru i4.
  ma poti ajuta cu un link?

 • fane

  offtopic: scuze de offtopic dar caut o aplicatie din cydia care mareste timpul de raspuns al app si deschisul folderelor si nu mai stiu cum ii zice te rog sa ma ajuti(parca erau 2 aplicatii)Mersi

 • Mysku82

  Fane ia vezi “FakeClockUp”. Merge si pe 3g 3gs.
  bafta