Noua serie MacBook Pro disponibila pe 24 februarie

V-am spus ieri ca 2 site-uri din italia au obtinut informatii cu privire la noile modele MacBook Pro ce urmeaza sa fie lansate chiar saptamana viitoare. Cele 2 site-uri primisera informatiile de la niste angajati ai Apple asa ca pentru multi au fost credibile din start. Acum, Macrumours a obtinut o confirmare de la o sursa independenta cu privire la lansarea noilor modele ale MacBook Pro si se pare ca pe 24 februarie aceasta noua serie va fi disponibila in magazinul online Apple. Compania numeste aceasta serie “next generation of notebooks” deci e posibil ca pe langa noua platforma Intel Sandy Bridge sa vedem si cateva modificari ale aspectului exterior.

We’ve since heard reliable confirmation that this information is accurate and that the expected release date is next Thursday, February 24th. The move would be a bit unusual for Apple to launch new machines on a Thursday. So, if you are about to buy a new MacBook Pro, wait until next week.

Se zvoneste ca noile MacBook-uri vor avea ecrane mai bune, baterii cu autonomie mult mai mare si ar putea costa mai putin, insa vom afla cel mai devreme marti cate dintre  aceste zvonuri sunt intr-adevar reale. So, cine a pregatit portofelul pentru a cumpara un MacBook nou?