Prima Pagina customizare TinyPwn – va permite customizarea ipsw-urilor pentru iOS

TinyPwn – va permite customizarea ipsw-urilor pentru iOS

Dezvoltatorul programului TinyUmbrella pregateste o un nou program cu care vom putea customiza ipsw-ul intr-un mod similar cu cel oferit de PwnageTool sau sn0wbreeze. Dezvoltatorul nu a oferit nici un fel de detaliu cu privire la posibilele functii insa a specificat ca aceste modificari se vor face prin intermediul unui custom API la care el lucreaza in prezent. Cu PwnageTool si sn0wbreeze putem face un custom ipsw jailbreak si activat deci ma gandesc la faptul ca TinyPwn ar putea face, ceva asemanator sau poate in el vom avea disponibile alte optiuni. Nu se stie deocamdata cand va fi disponibil acest nou program insa de indata ce apare va voi anunta.

 • Share it please!

 • Odin

  Mersi de updates.
  Opţiunea cu posibilitatea de editare a baseband-ului m-ar interesa (dacă ar fi) …
  P.S. Ai putea să îmi explici de ce un restore la 4.0.1 de la 4.1.2 să zicem, rescrie doar FW şi lasă bb 03.10.01 ?
  Mersi.

 • Nu va avea asa ceva, doar Dev Team face solutii de downgrade. Nu modifica baseband-ul pentru ca 4.2.1 are nativ acel baseband iar downgrade e imposibil sa faci pentru ca e blocata din chip optiunea.

 • Odin

  Păi sunt în dilemă atunci.
  Ca s-o iau de la coadă la cap folosind ce spui dumneata 4.0.2 nu are nativ bb 03.10.01 şi totuşi funcţionează pe i4-ul meu.
  Ce se întâmplă efectiv acolo ?
  Doar în fw este toată informaţia şi despre bb…

 • Baseband-ul functioneaza cu orice versiune a iOS teoretic, adica el nu produce incompatibilitati. Din pacate baseband-ul poate fi doar actualizat nu si downgradat. Restore de la 4.0.1 la 4.2.1 rescrie firmware-ul si baseband-ul, dar il rescrie pentru ca e acelasi cu cel din 4.2.1. Daca faci restore de la 4.2.1 la 4.0.1 iti da eroare 1015 cand ajunge la partea cu rescrierea baseband-ului si asta pentru ca in 4.0.1 e un baseband mai mic decat cel din telefon iar chipu baseband refuza downgrade-ul.

 • Odin

  Şi nu există posibilitatea de a edita .ipsw-ul astfel încât să se schimbe valoarea bb-ului?

 • KraveKing

  Nu exsta inca solutie de bb downgrade pt ca nu iti permite bootloaderul. Exista o solutie de bb downgrade doar pt modelele mai vechi care au bootloader 5.8 si se facea bb downgrade cu fuzzy band aja ca daca te bate gandul sa faci restore la 4.2.1 nu ai sa poti sa faci umlock.

 • Nu, crezi ca nu faceau toti downgrade de baseband daca se putea? Singura metoda de baseband downgrade e prin interventie fizica asupra chipului baseband.

 • spyderholly

  parerea mea e ca ar trebui sa inventeze un program care sa te ajute sa modifici cam tot ce vrei prin setarile telefonului: imei, ios, baseband, etc. ca si la nokia de altfel!